Vraag & Antwoord

Anders (software)

Outlook via pendrive op meerdere pc's?

4 antwoorden
  • Ik heb onlangs een laptop aangeschaft, en nu zou het handig zijn als ik m'n mail op beide computers kan lezen, en hetzelfde verhaal geld voor m'n agenda en dergelijke. Een veel genoemde optie is om outlook.pst te exporteren, kopieren en weer importeren. Nu was mijn idee, kan je dit bestand niet op een pendrive in de usbpoort zetten, en die gewoon in de volgende computer prikken en ook die outlook instellen dat hij daar het bestand kan vinden? Is het alleen kwestie van pc afsluiten, pendrive in je lapje prikken en weer verder werken. Kan dit? Iemand ervaring mee?
  • is het niet gewoon makkelijker om op een andere pc ook je account in te stellen. Dan kan je gewoon via beide pc's je mail bekijken.
  • Voor de omvang van mijn PST file heb je wel iets meer dan één pendrive nodig :lol:
  • [quote:5adc8f4345="skywalker"]is het niet gewoon makkelijker om op een andere pc ook je account in te stellen. Dan kan je gewoon via beide pc's je mail bekijken.[/quote:5adc8f4345] Ik kan wel op beide pc's m'n mail binnenhalen, maar wat ik thuis binnen heb gehaald wil ik 'on the road' ook nog kunnen nalezen.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.