Vraag & Antwoord

Anders (software)

Computer niet meer standby na NU installatie

5 antwoorden
  • Sins ik Norton Utilities (2002) heb geinstalleerd, gaat mijn computer niet meer vanzelf (na ingestelde tijd) in standby stand. Kan het zijn dat het aan NU ligt, en hoe is het probleem op te lossen?
  • Kijk eens bij Beeldschermeigenschappen > Schermbeveiliging > Energie > Slaapstand en kijk of dat uitgeschakeld is, zo ja, even inschakelen.
  • [quote:d496209fe1="Boerke87"]Kijk eens bij Beeldschermeigenschappen > Schermbeveiliging > Energie > Slaapstand en kijk of dat uitgeschakeld is, zo ja, even inschakelen.[/quote:d496209fe1] Is ingeschakeld, hij heeft het namelijk ook altijd al gedaan, in standby gaan.
  • Ik weet niet of het zo werkt maar misschien heeft ie te weinig schijfruimte na installatie van NU, en dus kan hij niet meer in stand-by want dat vraagt nogal wat ruimte.
  • [quote:d2395575d2="Boerke87"]Ik weet niet of het zo werkt maar misschien heeft ie te weinig schijfruimte na installatie van NU, en dus kan hij niet meer in stand-by want dat vraagt nogal wat ruimte.[/quote:d2395575d2] Nee, dat kan het niet zijn, ik heb nog zo'n 50 Gb vrije ruimte 8)

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.