Vraag & Antwoord

Anders (software)

download accelerator

14 antwoorden
 • kan iemand mij ook vertellen of een download accelrator met een k56 modem ook nut heeft of werkt het alleen maar goed met kabel of adsl.......
 • absoluut juist dan ... ik heb op zich maar heel weinig voordeel van het accelrator deel, al scheelt het iets ... maar de resume functie is fuckin handig .... nix gee gezeur meer van uren downen en dan vlak voor die klaar is afbreken ... gewoon resumen dan ... :D maar onthou wel dat de meesten van die down accelerators ook weer ad-ware in zich hebben ... ( DAP, NETANTS ) en dat vreet ook een beetje aan je downsnelheid ... zeekr met 56K maar die kun je gewoon verwijderen met spybot search and destroy ... en alles werkt nog ... wat wil jenog meer ... soms heb je alleen sites die niet zo blij zijn met die meerdere connecties van de accelrators ... n die gevalen ff de internet explorer integratie uitzetten ...
 • [quote:9ae4081ee7]juist dan ... [/quote:9ae4081ee7] Volgens mij heeft een downloadaccelerator het meeste nut bij kabel, en in mindere vorm bij telefoon/isdn. Daar wordt meestal de volle bandbreedte benut.
 • tuurlijk daar heb je ook gelijk in ... qua snelheidwinst maar wat doe jij met je adsl/kabel als een down mislukt omdat de stroom uitvalt? lekker boeien overnieuw ... waar het mij om gaat bij telefoon ellende ... is dat het geld kost ... en dus gaat het mis( door een disconnect ) dan helemaal overnieuw ... dan zie je dus moi de geldmeter lopen ... gebruik je dan een daonload accelrator ... kun je gewoon resumen ... en dus heb je geen geld weggegooid aan overnieuw downen ... denk eens mee met de telfooninbel 56 k ers .... wat scheelt het niet als je niet overnieuw hoeft maar gewoon verder kan gaan waar je gebleven bent ... dus mijn mening blijft dan ook ... juist als 56K inbeller heb je veel meer aan een DAPper dan wij met onze 1 - 8 mb verbinding ... inleven johhnie :-p ... wij zijn gewoon bevoordeeld met onze dsl/cable snapppie ??
 • Volgens mij zit er in DAP geen spy-ware. Tenminste; ad-aware vind niks.
 • Dap heeft idd geen spy ware, of Adaware moet um niet kennen, maar dat lijkt mij sterk...
 • DAP heeft idd geen spyware, wel zit er een reclamebanner in de gratis versie.
 • [url=http://www.freshdevices.com/freshdown.html]Fresh Download[/url] en [url=http://www.metaproducts.com/mp/mpProducts_Detail.asp?id=18]DownloadExpress[/url] zijn beide gratis, zonder adware en goed.
 • Zelf gebruik is Stardownloader. Ook heel makkelijk ingebruik. Resume funktie & mogelijkheid om een download te schedulen, makkelijk voor in het goedkope tarief. Of er ook een auto poweroff functie op zit weet ik niet. Groeten, Stofnest.
 • Ja DAP enzo zijn hele handige programma's voor iemand met een 56K modem, ik heb nu ADSL maar toen we nog 56K hadden kon ik DAP echt niet missen. Snelheid zal niet zo gek veel schelen, maar het resumen is handig.
 • Trek na een instal van DAP spybot er maar overheen en je ziet dat er gewoon best wat ad-ware inzit ... dat gaat dus over je 56 K lijntje heenin dit geval ... doei snelheidswinst ik bedoel het zo... tis allemaal heel leuk dat DAP het misschien nog best wat sneller maakt, MAAR wat denk je dat die reclame banners met je 56K bandrbreedte doet ... Met 56K is dat net zo erg als spyware ... eruit slopen is mijn devies dus .... en idd ik ben iemand die spy-en adware over 1 kam smeert ....
 • [quote:98ac99644b="FoXiERotjEknoR"]Trek na een instal van DAP spybot er maar overheen en je ziet dat er gewoon best wat ad-ware inzit ... [/quote:98ac99644b] Moet je hem registreren.
 • wat ook goed is is flashget. www.flashget.com gratis en het is zeer handig voor 56k gebruikers. zit ook zo'n resume functie in. en bovendien geen spywaren en geen stomme banners en het is gratis!
 • [quote:f2a334d043]maar wat doe jij met je adsl/kabel als een down mislukt omdat de stroom uitvalt? lekker boeien overnieuw ... waar het mij om gaat bij telefoon ellende ... is dat het geld kost ... en dus gaat het mis( door een disconnect ) dan helemaal overnieuw ... dan zie je dus moi de geldmeter lopen ... gebruik je dan een daonload accelrator ... kun je gewoon resumen ... en dus heb je geen geld weggegooid aan overnieuw downen ... denk eens mee met de telfooninbel 56 k ers .... wat scheelt het niet als je niet overnieuw hoeft maar gewoon verder kan gaan waar je gebleven bent ... dus mijn mening blijft dan ook ... juist als 56K inbeller heb je veel meer aan een DAPper dan wij met onze 1 - 8 mb verbinding ... inleven johhnie :-p ... wij zijn gewoon bevoordeeld met onze dsl/cable snapppie ??[/quote:f2a334d043] Ahum, ik heb isdn, gebruik OPERA, dan kun je ook resumen, en het werkt ook nog sneller dan IE, helemaal goed voor 56K inleven Foxier snappie?

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.