Vraag & Antwoord

Anders (software)

.sram filmpjes opslaan of opnemen

Anoniem
PaulM
4 antwoorden
 • Hallo

  Ik ben afgelopen weekend naar pinkpop geweest en heb op de maandag dus niet de compilatie kunnen zien op tv.
  Nu weet ik dat ik op www.3voor12.nl de filmpjes van diverse bands kan bekijken, maar ze zijn erg traag qua verbinding en ik kan ze niet opslaan op mijn pc, omdat ze openen met realplayer.
  Heeft iemand voor mij een oplossing?
 • http://forum.computertotaal.nl/phpBB/viewtopic.php?t=87229

  Extra tip: als je Streambox gebruikt stel dan de connection in als 10 mbit lijn, ook al heb je niet zo'n verbinding. Zo weet je zeker dat het realmedia-bestand met de hoogste bitrate wordt gedownload.

  Dat topic had je overigens ook kunnen vinden door de zoekfunctie van dit forum te gebruiken.
 • [quote:a4a9545955="mephi"]http://forum.computertotaal.nl/phpBB/viewtopic.php?t=87229

  Extra tip: als je Streambox gebruikt stel dan de connection in als 10 mbit lijn, ook al heb je niet zo'n verbinding. Zo weet je zeker dat het realmedia-bestand met de hoogste bitrate wordt gedownload.

  Dat topic had je overigens ook kunnen vinden door de zoekfunctie van dit forum te gebruiken.[/quote:a4a9545955]

  Mijn vader post hier regelmatig en ik mocht zijn account ff gebruiken, mijn excuses daarvoor.

  Nu heb ik die streambox gedownload en geïnstalleerd. Als ik het progje opstart moet ik me aanmelden bij een server, prima alle gegevens ingevuld, dat blijft ie connecten en op een gegeven moment zegt ie connection timed out. Dit doet die stteds weer. kan het eraan liggen omdat ik op een netwerk zit?
 • Wat is de URL die je probeert te downloaden? Dit staat bij File -> Location als je een New Item invoert in Streambox VCR. De URL van de streams die ingevuld dient te worden in Streambox VCR moet met [b:29e6e58fa9]rtsp://[/b:29e6e58fa9] beginnen, dus niet met http:// .
  Om een voorbeeld te geven, dit is de URL van de stream van het concert van Queens of the Stone Age: rtsp://streams.vpro.nl:554/pac01/12417900/surestream.rm

  Om achter de URL van de streams te komen kun je URL Snooper gebruiken. Je speelt dan gewoon de stream af vanaf de website van 3 voor 12 en gebruikt URL Snooper om je netwerkverkeer te sniffen en achter de URL van de betreffende stream te komen.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.