Vraag & Antwoord

Anders (software)

Mozilla

4 antwoorden
  • Naast IE gebruik ik ook graag Mozilla. In IE zijn via de registry eenvoudig wijzigingen aan te brengen in het lijstje van ingetikte URLs, maar ik kan nergens vinden hoe dat in Mozilla moet en toch wil ik een stel URLs met tikfouten eruit halen. Let wel: de rest wil ik behouden; ik wil niet alles wissen!
  • Ik weet niet of het voor Mozilla werkt, maar ik kwam gisteren tot de ontdekking dat je bij IE met google de vorige zoektermen (die verschijnen als je de eerste letter intikt) simpel kunt verwijderen door met de pijltjes naar beneden te gaan en op delete te drukken. Dit werkt overigens (helaas) niet voor URL's bij IE Overigens hangen de vorige url's samen met de tijd dat de geschiedenis wordt bewaard (alweer IE). Tenslotte: het forum "Software Anders" is eigenlijk een betere plek voor dit soort vragen.
  • [quote:a9958e4154="OAP"]Naast IE gebruik ik ook graag Mozilla. In IE zijn via de registry eenvoudig wijzigingen aan te brengen in het lijstje van ingetikte URLs, maar ik kan nergens vinden hoe dat in Mozilla moet en toch wil ik een stel URLs met tikfouten eruit halen. Let wel: de rest wil ik behouden; ik wil niet alles wissen![/quote:a9958e4154] De [i:a9958e4154]URL-bar history[/i:a9958e4154] is opgelsagen in het bestand [i:a9958e4154]localstore.rdf[/i:a9958e4154] in je Mozilla profile. - Mozilla afsluiten - localstore.rdf wijzigen - Mozilla opnieuw opstarten.
  • Het lijkt een goede tip en dat is het misschien ook wel, maar ik kan er niet mee overweg. Localstore.rdf opent bij een rechtse klik in Notepad, maar alles wat ik te zien krijg is een pagina (voor mij) onbegrijpelijke regels, maar niet de ingetypte URL's. Moet ik misschien iets anders doen?

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.