Vraag & Antwoord

Anders (software)

microsoft messanger en passport.net

Anoniem
Esli
4 antwoorden
 • Hey, weet je wat je kan doen download msn 5.0 opnieuw en installeer het. Dan doe je wat hij zei en dan installeer je die nieuwe msn kan toch??
 • Help!! Ik heb messanger geinstalleerd maar deze wil nu steeds automatisch aanmelden met een gebruikersnaam en dat wil ik niet. Ik heb al van alles en nog wat geprobeerd. Steeds kom ik één tip tegen en dat is dat via configscherm, gebruikersnamen, opgeslagen gebruikersnamen en wachtwoorden het onderdeel 'passport.net\* (paspoort)' te verwijderen moet zijn. Maar dat wil nu juist niet bij mij; als ik op verwijderen klik gebeurt er niets! Wat moet ik doen?? Messanger verwijderen en opnieuw installeren helpt ook niet. Ook ben ik een tip tegengekomen om in de bestandsmap Credentials iets te verwijderen, maar daar staat bij niks in (ik heb alles zichtbaar laten maken in mapopties). Nogmaals: wat kan ik hieraan doen?

  marten
 • Ik snap je verhaal niet helemaal, maar volgens mij is het gewoon in messenger:

  -> extra, opties -> tabblad algemeen -> "Autamatisch aanmelden bij verbinding met internet" uitvinken.

  Anders meldt hij toch niet automatisch aan?
 • [quote:a0c122bbd5="honeymaker"]Ik snap je verhaal niet helemaal, maar volgens mij is het gewoon in messenger:

  -> extra, opties -> tabblad algemeen -> "Autamatisch aanmelden bij verbinding met internet" uitvinken.

  Anders meldt hij toch niet automatisch aan?[/quote:a0c122bbd5]

  Klopt, in mns 5.0 kan dat; die had ik nog niet. Maar: het bescherm toont dan boven de knop 'aanmelden' het emailadres dat aangemeld gaat worden. Op mijn andere computer zie ik alleen de knop 'aanmelden' en zodra je daarop klikt krijg je het gewone 'inlogscherm' waarin een emailadres gekozen kan worden om mee aan te melden bij msn. Dat zou ik ook graag op beide computers willen. En dat lukt dus niet; ik krijg voorgeselecteerde emailadres voor het aanmelden bij msm niet weg!

  In ieder geval bedankt voor de reactie.

  marten

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.