Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Anders (software)

wav file splitten

Anoniem
None
9 antwoorden
 • hoe kan ik een wav-file met verschillende nummers met een enkele klik of keystrike zodanig opdelen dat ik de verschillende nummers aparte *.wav files krijg. wave splitter geprobeerd maar dat is zoeken en knippen op audio edit-niveau. ik wil grote wave bestand luisteren en dan wanneer ik denk "knip" een pauze inlassen, terwijl grote bestand gewoon verder gaat. ik heb "music cd brander 1.0 van data becker maar dat werkt weer zo dat je wave bestanden maakt. ik heb dus al een (grote) wave bestand.
  wie o wie kan me helpen
 • Cool Edit Pro
 • http://claudiosoft.online.fr/wavsplit.html
 • [quote:5cfcdb9d98="gerben"]http://claudiosoft.online.fr/wavsplit.html[/quote:5cfcdb9d98]

  werkt niet zo goed. ik gebruik wel 16 bits wave files. maakt alleen maar 44 byte (container) files aan. en waar is de rode button van de audioplayer voor?
 • Wat werkt er niet goed dan? Je vult de in- en output file in, je geeft een start- en een eindpunt aan, en je drukt op go. Simpeler kan haast niet. Het enige is dat je maar een bestand tegelijk kunt aanmaken.
 • [quote:aa17f75fff="gerben"]Wat werkt er niet goed dan? Je vult de in- en output file in, je geeft een start- en een eindpunt aan, en je drukt op go. Simpeler kan haast niet. Het enige is dat je maar een bestand tegelijk kunt aanmaken.[/quote:aa17f75fff]

  ik doe zoals je zegt. het enige wat er gebeurt is dat er een file'tje van 44 bytes wordt aangemaakt, en dan krijgt het programma de status ready.
 • Vreemd. Net nog even geprobeerd, en het werkt hier zonder problemen. Is het misschien een vreemd formaat wav file? Zou misschien ook nog een beperking in bestandsgrootte van wavsplitter kunnen zijn, al is mij daar niets van bekend. Mail eens naar de maker.
 • [quote:a5d41e9bd0="gerben"]Vreemd. Net nog even geprobeerd, en het werkt hier zonder problemen. Is het misschien een vreemd formaat wav file? Zou misschien ook nog een beperking in bestandsgrootte van wavsplitter kunnen zijn, al is mij daar niets van bekend. Mail eens naar de maker.[/quote:a5d41e9bd0]

  Je eerste reactie is goed. Ik heb even een andere wav file aangemaakt met windows recordertje. Deze kan ik dan wel splitten. Maar ik blijf dan toch met mijn probleem zitten. Ik genereer wav-files met "Muziek CD Brander" van data becker. Ik denk dat ik "cool" Cool Edit Pro moet proberen. Maar als iemand een oplossing weet, dan …. :P
 • Kun je die wav files niet op een andere manier aanmaken? Met bijvoorbeeld CDex?

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.