Vraag & Antwoord

Anders (software)

black ice pc ellende

Anoniem
J.A.Maurer
6 antwoorden
 • hola mensjuhs,

  ik gebruik hiero al een tijdje black ice defender pc …

  Nu hebben mijn ouders ( dit is hun pc ), omdat ze dus dachten dat black ice dus een trojan was ( hij gaf een meldinkje aan, die norton miste, omdat black ice hem al doorgaf ) Die arme zielen kenden dus wel het meldinkje van norton maar niet die van black ice ….

  en omdat ze niet zo snel kondn vinden hoe ze die op de normale manier konden de-installeren :s hebben ze maar de directory verwijderd in de program files ( op advies van een 'expert' de hufter ) :(

  Nu heb ik inmiddels al geprobeerd alle blackice deeltjes uit me register te filteren en idem met zoekfunctie enzo … maar helaas …

  steeds als ik black ice opnieuw wil installen ziettie nog een deel van black ice daemon draaiende en kapt de instal ermee …

  Ik heb inmiddels al enkele malen gemaild met de makers… maar die zijn blijkbaar niet zo happig om op mailtjes te antwoorden ( tis verdomme toch triest … stelletje hufters, laatste 2 weken al 7 verschillende mailtjes gestuurd naar weet ikhet welke adressen van ze allemaal in elke werelddeel wat ik maar kon vinden. maar een reactie terug ho maar.
  Terwijl je dus toch zou mogen verw8en dat je met een LEGALE versie wel wat ondersteuning zo mogen ver8en …

  Maar goed …

  Is er iemand hiero die toevallig weet waar BI def. stiekum nog wat deeltjes heeft verstopt …
  :o
  bvd Het jeroentje
 • Foxie wat ook wel eens wil helpen , tis mij al een paar keer gelukt kijk of er een nieuwere versie van black ice is , ff downloaden en installeren als het goed is komt er een melding dat er een eerdere versie aanwezig is en dat hij deze eerst gaat unstallen.

  Ik geloof dat het versie 2.9 cai was ze zitten nu al ergens in 3.5

  Probeer effe er zijn diverse site's met verschillende versies.

  suc6 :wink:
 • Misschien start hij nog wat DLL's op.
  Kijk ff bij msconfig en dan tabblad opstarten.

  //EDIT Ik weet trouwens niet of je die mogelijkheid heb, maar installeer BI dan eens op een ander systeem en kopieer die hele map dan naar jouw pc waar hij stond.
 • ik heb ook een tijd blackice gehad…daar had ik ook problemen mee tijdens de installatie.

  Wat ik toen heb gedaan is de gonfiguratie van de baseline (dat was een oudere versie, kweenie of het er nog steeds in zit) over te slaan en niet te installeren. vervolgens verliep alles oke.
 • thnx peepz ik had idd een volledige versie 3.5 ofzo
  maar ik zal eens gaan kijken of k daaro een update van 3.5 overheen kan gooien… alhoewel ik er een hard hoofd in heb, want die update zal ook weer zien dat er verder geen blackice dingetjes zijn behalve wat 'goed verstopte dingetjes' :evil:

  En op zich was idd het eerste waar ik naar keek of er nog iets draaide bij me processen ( moest oko al als je bv ff bi uitzette, dan moest je bij je processen ook nog ff 2 draaiende dingetjes uitdoen … )

  En op zich vind ik het een ideale firewall voor erbij … geen enkel probleempje ooit ermee gehad… ga alleen NOOIT de dir in de program files verwijderen … :evil: (soms heb ik zo'n hekel aan me ouders he )

  Tis idd wel een id om gewoon die map te kopieren, ware het niet dat ik ook best al heel veel registerverwijzingen en dlls heb verwijderd handmatig… dus dan kom je daar weer mee ind e knoop

  Ik kan op zich nog wel van me dualboot een triple bootje maken ( ik heb tijd te veel ) want al me andere pc'z zijn op 98 of me ….
 • yesssssss thnx j.a. maurer ik heb net een update gedowned …. 3.6

  en die heeft zich nu net geinstalleerd …. :lol:

  Dus dan kan ik hem ook deinstalleren … en weer de hele versie erop zetten ..

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.