Vraag & Antwoord

Anders (software)

CD-RW in Nero klaarmaken om op te branden

4 antwoorden
  • Rewritables moeten dus klaargemaakt worden als je er wat op wil kunnen schrijven.. Weet iemand hoe dit mogelijk is in NERO?
  • Als je de CDRW wil gebruiken als een extra harde schijf heb je een plugin nodig: InCD Wil je hem gebruiken als een 'gewone' cd dan moet je niks speciaals doen: cd erin en branden maar.
  • [quote:e541571cd3="M@rc"]Als je de CDRW wil gebruiken als een extra harde schijf heb je een plugin nodig: InCD Wil je hem gebruiken als een 'gewone' cd dan moet je niks speciaals doen: cd erin en branden maar.[/quote:e541571cd3]Inderdaad: a. als je via je verkenner wil copy/paste dan moet je InCD van Nero downloaden en installen b. wil je gewoon een bestand/meerdere bestanden erop zetten, dan kan je het rechtstreeks vanuit de 'basis'Nero of met Nero Express. Later kan je met hetzelfde systeem bestanden toevoegen/verwijderen/wijzigen (dit laatste als het een CDRW betreft) Let wel op: je kan systeem a en systeem b niet op dezelfde CD gebruiken. Denk dus even na wat je het liefst doet: heb je gewoon gebrand dan kan je later niet werken vanuit je verkenner - en omgekeerd: met de gewone Nero / Express bestanden gebrand, laat zich later niet via de verkenner kopiëren en plakken. (tenzij je natuurlijk je CDRW eerst weer gaat op nul zetten met een format of wisbeurt)
  • Het hoeft niet met incd, je kan ook formteren in nero onder "recorder" erase rewritable. Ik ben zelf niet zo kapot van in cd dus maak ik gewoon met nero data cd die ik niet afsluit.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.