Vraag & Antwoord

Anders (software)

WinZip bestand uitpakken

6 antwoorden
  • Ik heb m.b.v. Winzip een backup gemaakt. Het is een zgn. spammed control. Dit betekend dat als je de 1e diskette opent Winzip naar de laatste diskette vraagt alvorens je de bestanden kunt openen. Nu is het probleem dat ik de laatste diskette kwijt ben. Is er een manier om toch nog de bestanden van de overige diskettes te openen?
  • Ben bang van niet. Op die laatste diskette staan bestanden die je duidelijk nodig hebt voor de eerste diskettes. Je zal een nieuwe set moeten maken.
  • Je kan het eens proberen met de Zip file Repair Utility: http://www.systweak.com/downloads.htm (maar 'k geef je weinig kans)
  • nah wat ik weet van die repair utils is dat die dus alleen werken als je bij het inzippen (of rarren, daarvan weet ik het nl ) dus extra repair ( backup) bestanden laat inpakken ... als je dan een beschadigd bestandsdeel hebt, kun je van dat betreffende ding de repair file gebruiken om te repareren .... Maar geod ... toch gewoon proberen .... alleen een idioot ziet het voor de hand liggende over het hoofd ..toch?
  • Op het einde van een spanned winzip bestand staat de index. Als je de laatste diskette kwijt bent dan dus ook de index. Kun je proberen te repairen wat je wil, maar het index gedeelte plus het laatste gedeelte van je zip-bestand krijg je er niet mee terug. Tis als of je een boek aan het lezen bent en het allerlaatste hoofdstuk is verdwenen...
  • Helaas pindakaas geen oplossing :cry: Iedereen bedankt voor de reacties.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.