Vraag & Antwoord

Anders (software)

esafe protect virusscanner

Anoniem
El-Broosha
8 antwoorden
 • Ik gebruik al een tijdje de gratis virus-scanner van Esafe. Er zat een exemplaar oa. bij PCActive febr. 2001. Helaas ben ik die cd kwijt en ik ben nu bezig XP te installeren en wil graag weer esafe gaan gebruiken. heeft iemand een exemplaar van dit programma voor mij (ev. op cd branden, uiteraard tegen vergoeding!)?

  PS. dit is gewoon een gratis te gebruiken programma, alleen de nieuwere versie wordt tegen betaling verstrekt!!! Ook de virusdefinities worden nog steeds gewoon vernieuwd.
 • Ik ken de suite idd. Ik begrijp dat je erg tevreden was/bent over dit pakket en dat je het daarom terug wil installeren, maar waarom probeer je (in de tussentijd) geen andere gartis virusscanner? Er zijn er genoeg:

  http://forum.computertotaal.nl/phpBB2/viewtopic.php?t=94273&highlight;=
 • Ik gebruik nu tijdelijk AntiVir maar ben daar toch wat minder gecharmeerd van. Merkte ook dat deze een aantal zaken niet stopt die esafe eerder wel tegengehouden heeft, oa door de ingebouwde firewall die bijv. het automatisch toevoegen aan de favorietenlijst en het veranderen van de startup-pagina wel tegenhoud. Maar ik kan ook die andere programma's eens proberen.
 • Eventueel kan je dat nummer van PCActive ook na bestellen:

  http://www.pcactive.nl/content/service.asp
 • [quote:1ad20e7696="its-me"]Ik gebruik nu tijdelijk AntiVir maar ben daar toch wat minder gecharmeerd van. Merkte ook dat deze een aantal zaken niet stopt die esafe eerder wel tegengehouden heeft, oa door de ingebouwde firewall die bijv. het automatisch toevoegen aan de favorietenlijst en het veranderen van de startup-pagina wel tegenhoud. Maar ik kan ook die andere programma's eens proberen.[/quote:1ad20e7696]Je zou naast Antivir bv. Zonealarm ald VuurMuur kunnen draaien idd. Ik zal thuis nog eens wat oudeCD-R's nalopen, misschien heb ik die E-safe suite nog wel ergens liggen.
 • Heel graag, anders bestel ik dat nummer wel na. Volgens mij was er ook wel eens een exemplaar van PCM oid dat een virus cd erbij had.

  (je ziet ik koop bladen regelmatig los om de bijgevoegde cd-rom, naast een abonnement op ComputerTotaal en PCActive).
 • PS: ik heb nu inderdaad AntiVir met ZoneAlarm draaien. Ben over Zonealarm wel tevreden (eerste en enige ervaring met Firewalls), heb alleen het idee dat een heleboel zaken met vertraging opstarten: internet, mailwasher, maar ook games met internettoegang (warcraft3, IL-2 ed).
 • [quote:eebe5c35cc="its-me"]Heel graag, anders bestel ik dat nummer wel na.[/quote:eebe5c35cc]Ik realiseer me plots dat we al weer een paar dagen verder zijn en dat ik nog steeds niet heb gekeken :oops: Vanavond kijk ik even! (hoop ik…)

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.