Vraag & Antwoord

Anders (software)

Bin-file: Probleem, ik krijg altijd error

Anoniem
Alicante
5 antwoorden
 • Hallo,

  Ik heb 2 BIN-Files en ik heb reeds gecontroleerd op fouten met CDMage. Geen fouten werden geconstateerd dus ik heb de files "unzipped" met ISOBuster. Nu wil ik het programma installeren met de setup maar ik krijg telkens volgend foutbericht, onmiddellijk na het opstarten van setup:

  [b:378f9d4bf0]Setup has experienced an error. Please do the following:
  -Close any running programs
  -Empty your temporary folder
  -Check your internet connection (Internet-based Setups)

  Then try to run setup again.

  Error code: -6002[/b:378f9d4bf0]

  Mijn internetverbinding is niet het probleem, dat weet ik zeker. Maar welke temporary folder moet ik leegmaken en welke programma's moet ik sluiten? Ik vind dit zeer raar omdat ik nog nooit dergelijke foutmelding heb gekregen bij het installeren van een programma. Daarom hoop ik dat er hier mensen zijn die me raad kunnen geven.


  Tnx.
 • denk dat je een verkeerd in elkaar gezette bin file te pakken.
  dit zijn van die typische symptomen.
  Nb. ik zou hem eerst branden als een cd waar ie een image van is.

  Conform het beleid van dit forum is de beste oplossing : de cd gewoon kopen. :wink:
 • Probeer gewoon alle programma's die op de achtergrond draaien zo veel mogelijk af te sluiten (virusscan, firewall, etc.) tijdens de installatie. Met CTRL-ALT-DEL krijg je een lijstje van wat er draait.

  Temporary folder is doorgaans C:\windows\temp
 • Ik heb MSN, Anti-virus en dergelijke afgesloten alsook de map C:/WINDOWS/Temp leeggemaakt maar ik krijg nog steeds dezelfde foutmelding. Kan het liggen aan het feit dat ik het niet op CD gebrand heb?
 • lijkt me stug …

  maar je kan hem proberen te 'mounten' met het progje daemon tools dan kun je de image benaderen alsofit eop cd gebakken is …


  of evt proberen te openen met winrar… maar isobuster is daar toch al een stuk beter in dan winrar … maar goed … wie weet

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.