Vraag & Antwoord

Anders (software)

Autocorrectie funtie werkt niet meer in Office

Anoniem
Rick Gimpel
7 antwoorden
 • Hoi Beste forumvrienden.
  Sorry voor de lange onderwerptitel, maar ik wist het even niet anders te omschrijven. Ik krijg sinds een paar dagen in Office 2000 Pre, de melding "Microsoft Excell kan de AutoCorrectie-lijsten niet gebruiken. Er is een fout opgetreden en deze functie werkt niet goed meer. Neem contact op met de systeem beheerder.". Ik werk met windows server 2003, en deze is retail en geen demo ( even voor de duidelijkheid). Deze melding kreeg ik in Excell maar ook in Word. Aan de settings heb ik niets veranderd, en ik ben ingelogd als administrator. Dit alles gebeurd wanneer ik ook maar 1 aanslag doe. Ik werk bijna dagelijks met Office en heb er dus ervaring mee, maar deze melding heb ik nog nooit voorbij zien komen. Ik ben hierdoor behoorlijk onthand, please help!
  Alvast vriendelijk bedankt voor jullie hulp of inbreng.
  Groet Rick
 • Ga ff naar Start =>Windows update.

  Daarboven staat in het menu 'office update'.
  Probeer dat eerst maar even.
 • Hoi Wiep bedankt voor t meeliften. Ik had eerder al de meest bekende updates geinstalleerd zonder resultaat. Je link was zo gevonden maar mocht ook niet baten. Ik kan dus met office geen …. meer. Eerder had ik al de mogelijkheden gedaan die er zijn, zoals herstel instal, en een schone install van de hele zooi, maar dat werkte ook niet. Vast bedankt voor t meedenken.
 • Ik weet nog dat we dit probleem precies ook op 'school' hebben gehad, en volgens mij heb ik het zelf ook eens gehad.
  Op die school hebben ze alles gewoon opnieuw geïnstalleerd, maar hoe ik het destijds opgelost heb, weet ik niet meer.

  Maar op dit forum zal de oplossing snel volgen hoor. Er is altijd iemand die het probleem weet op te lossen. :lol:
 • Hoi Wiep. :lol:
  Het is opgelost, en wat die gein op school betreft kan ik misschien je geheugen opfrissen. Je moet tijdens de install kiezen voor aangepaste setup, dan krijg je een lijstje. Je zorgt ervoor dat je bij alles kiest voor "uitvoeren op deze computer", en hoppa het werkte.Kon dus ook zeggen wat ik niet wilde installen zoals FP. Nu nog de link van jou voor updaten, en het moet werken. Maar gek is wel, dat t 3 a 4 weken probleemloos werkte. Leuk zo was anders, maar wwer wat geleerd. Er zijn meerdere wegen die naar Tokio lijden. THX voor t meedenken, en ik hoop dat anderen hier iets aan hebben.
  Groet Rick.
 • Aanvulling.
  Er stonden een hoop zakenmet een geel 1tje bij. Maak die actief.
 • [quote:850db64a74]Je zorgt ervoor dat je bij alles kiest voor "uitvoeren op deze computer"[/quote:850db64a74]
  Uiteraard. Zo voorkom je ook dat je voor elke functie weer je cd-rom moet opzoeken die je dan net even niet kunt vinden tussen al die cd-roms die je dan weer niet nodig hebt :lol:

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.