Vraag & Antwoord

Anders (software)

Voorgestelde acties Partition Magic werken NIET

Anoniem
BrigitteW
2 antwoorden
 • In het kort zal ik proberen uit te leggen met welk 'probleem' ik kamp.
  Bij het installeren van Windows XP heb ik vrijwel niet gelet op de grootes van de verschillende partities. Na installatie bleek de windows partitie slechts 2.5 GB groot te zijn.

  Partition Magic v8 bied uitkomst in dergelijke gevallen. Heb dus netjes vrije ruimte gecreeerd en deze vervolgens toegewezen aan c:\. De simulatie binnen Partition Magic geeft dit ook allemaal netjes weer. Bij het uitvoeren van de voorgestelde veranderingen dient mijn pc opnieuw te worden opgestart.

  De pc start opnieuw op en in het scherm voorafgaand aan het bureaublad staat dat Partition Magic handelingen gaat uitvoeren. Binnen een microsec. is dit volgens de pc succesvol verlopen. Echter wanneer ik vervolgens de bewuste partitie raadpleeg blijkt er niets gewijzigd te zijn.

  Wie kan mij helpen ?. De partitie is NTFS en de vrije ruimte is 'unlocated free space', die wordt toegewezen aan de partitie Windows.

  Bij voorbaat dank,

  Enigmastar
 • Probeer het eens met een ander programma, om kort door de bocht te gaan. Partition Expert van Acronis is beter getest dan Partition Magic (!).

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.