Vraag & Antwoord

Anders (software)

cd brand probleem foutmelding nero.

5 antwoorden
  • ik probeer in nero mp3 te branden. voor het afspelen in mijn cd speler. alleen met het slepen van rechts naar links. krijg ik van nero de foutmelding. [wma file is protected en can not processed]. kan iemand mij vertellen hoe dit kan. en hoe ik het kan oplossen, zodat ik wel een cdtje kan branden.
  • http://www.ahead.de/us/631933964104283.html#4
  • Nu we het toch over Nero hebben: Nero 6 is uit! En er zitten aardig wat opties meer in...
  • nero 6 is mega relaxed .... echter moet je wel zorgen dat je de nieuwe versie 6.0.11 hebt ipv 6.0.4 of 6.0.9 want daar zaten al gelijk wat bugs in ... ik heb de ultra edition en ben er echt helemaal weg van ........ Dat was 192 mb puur genieten van wat een brandprogje behoort te doen :lol:
  • [quote:d44104b3fa="FoXiERotjEknoR"]nero 6 is mega relaxed .... echter moet je wel zorgen dat je de nieuwe versie 6.0.11 hebt ipv 6.0.4 of 6.0.9 want daar zaten al gelijk wat bugs in ... ik heb de ultra edition en ben er echt helemaal weg van ........ Dat was 192 mb puur genieten van wat een brandprogje behoort te doen :lol:[/quote:d44104b3fa] Kan het niet laten om even te melden dat ik het hier helemaal mee eens ben! Iedereen die nog shit van Adaptec op zijn comp heeft staan, koop Nero 6, nu!

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.