Vraag & Antwoord

Anders (software)

Excel adres vertikaal -> horizontaal

6 antwoorden
  • Ik wil een lijstje printen met adressen. maar in mijn excel bestand staan de adressen in etiketform, dus onder elkaar. Ik wil dit via een opdracht per regel een volledig adres hebben, zodat ik er een lijstje van kan uitprinten. Het staat me vaag iets van bij dat dit al eens eerder voorbij is gekomen, alleen via de search heb ik niets kunnen vinden. Wie?
  • Stel A1t/m A4: NAWL In B1 =A1 In C1 =A2 In D1 =A3 In E1 =A4 B1 t/m [b:ce0da65d64]E4[/b:ce0da65d64] selecteren > naar beneden kopieren > Data > Autofilter om alleen de niet lege regels te tonen(evt eerst kolomkoppenregel invoegen). btw1 Ferkeerde Vorum :cry: btw2 Ed: Gefeliciteer[b:ce0da65d64]D[/b:ce0da65d64] :lol:
  • bedankt voor je snelle antwoord, maar wat bedoel je met naar beneden kopieren? en hoe doe je dat?
  • Rechtsonderaan de selectie verandert de cursor in een kruis > linkermuisknop vasthouden en in gewenste richting bewegen(naar beneden dus). ---------------------------------- Waar blijft 't archief?
  • Ik kom er niet uit : onderstaand geeft nog even de bedoeling weer: [img:a4da7cecf8]http://members.home.nl/evert8013/adres.jpg[/img:a4da7cecf8] Ik hoop dat je nog even een poging wilt wagen om het uit te leggen. bvd
  • (etiketten weetjewel Fl :oops: ) Gegeven die drie kolommen(ABC), van D1 t/m L1(en vijf rijen: N/A/W/Leeg/Leeg): =a1/=a2/=a3/=b1/=b2/=b3/=c1/=c2/=c3 en dan dus D1 t/m L5 selecteren en naar beneden kopieren nu hebben we 9 kolommen > per drie kopieren en als waarde onder elkaar plakken op een nieuw blad en daarna autofilter. :P

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.