Vraag & Antwoord

Anders (software)

scansoftware gratis

7 antwoorden
  • Zoek gratis software om foto's te kunnen scannen. Wie helpt?
  • Als er een twain driver geïnstalleerd is kunnen heel veel programma's scannen. Zelf Word kan zlefs scannen dus waarschijnlijk ook wel een aantal freeware programma's. Heb je Irfan View al bekeken?
  • Download.com?? http://download.com.com/3150-2192-0.html?tag=dir
  • als ik het zo zie moet alles gratis zijn voor je pc . er zijn ook winkel :lol: Zoek gratis software om foto's te kunnen scannen. ben op zoek naar gratis software om cd's te branden (iig data, mag ook voor muziek zijn...). Wie heeft suggesties zijn er gratis alternatieven voor drive image van powerquest en norton ghost
  • [quote:fc5e3165e7="plextor"]als ik het zo zie moet alles gratis zijn voor je pc . er zijn ook winkel :lol: Zoek gratis software om foto's te kunnen scannen. ben op zoek naar gratis software om cd's te branden (iig data, mag ook voor muziek zijn...). Wie heeft suggesties zijn er gratis alternatieven voor drive image van powerquest en norton ghost[/quote:fc5e3165e7] Neen het hoeft niet allemaal gratis te zijn. Maar als dat gratis even goed (of beter) is dan een betaalprogje, waarom dan niet?
  • Het besturingssysteem is al duur genoeg. En zo kan je kijken of het wat is en er later voor betalen. Ik zou ook niet zomaar wat in de winkel kopen als ik niet weet of het wat is. De verpakking ziet er meestal mooi uit, maar wat erin zit..............
  • probeer Paint Shop Pro eens, er zal wel een trial versie te downloaden zijn. Is geen duur pakket als jet het later wilt kopen.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.