Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Anders (software)

Norton opstartprobleem

None
9 antwoorden
  • Gisteren heb ik een routine reinstall gedaan op mijn pc. Alles liep vlot, totdat ik Norton geinstalleerd had. De pc start snel op, maar norton start pas een grote minuut achter al de rest op. Dus moet ik daarop wachten om iets te kunnen doen. Ik heb al zoveel deze norton geinstalleerd, en nog nooit dit probleem gehad. Ik heb wel een kleine partitie bijgemaakt, maar daar kan het volgens mij niet aan liggen.

    Iemand anders suggesties om het probleem te verhelpen?
    thx
  • Norton AntiVirus? Norton Utilities? Norton Internet Security?

    :wink:
  • sorry, antivirus alleen.
  • Heb je LiveUpdate gedaan??

    Hier staat wel iets over een slome opstart met windows XP…

    Hebbie Windows XP??
  • Ja, liveupdate is gelopen.
    ik heb inderdaad win XP.
  • Het ligt dus niet aan Norton, want ik heb het eraf gegooid en nog blijft hij traag lopen.
    Bij msconfig staan ook geen rare dingen bij opstarten, en ik taakbeheer niet echt rare processen.
    Ook al gescant met adaware.

    Wat kan ik nog doen om te kijken wat windows nu juist aan het doen is?
  • Ik zou ff Bootvis proberen, maar die is ff niet te downloaden op Microsoft…
  • Via Google gevonden:

    Download BootVis hier
  • Heb ik net geinstalleerd, en laten draaien. Maar het helpt niet.
    Het is niet dat de pc niet snel opstart, maar het is vooral internet dat niet snel opstart.
    Als ik anders de pc opstart, kan ik bij wijze van spreken direct op internet. Als ik nu internet aanklik wanneer het bureaublad opgestart is, duurt het 2 minuten voordat de pagina begint te laden.
    Eenmaal de pc volledig opgestart is kan ik steeds zeer snel op internet. Het rare is wel dat als ik copernic (zoekprogramma) opstart, ik direct kan beginnen zoeken. (daar heeft hij ook i-net voor nodig). Maar een pagina opendoen is wachten geblazen.

    Denk dat terug een volledige installatie het oplost, maar terug al dat werk….

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.