Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Anders (software)

Davilex Easy Recept

None
8 antwoorden
 • Gebruik Windows XP. Daarop draai ik al ruim een jaar met veel plezier Davilex Easy REcept. Maar vandaag stopt-ie er plots mee.
  Opstarten van het programma ok, maar als ik een recept in wil voeren, dan krijg ik de volgende boodschap:

  DAOQueryDef.SetSQL failed:
  Syntax error in string in query expression '(tblRecipeAlias.Hidden = [param0] AND NOT tblRecipeAlias.IsDeleted) AND (tblRecipeAlias.Id IN ( SELECT Id FROM Recipe WHERE InStr( Name, 'Gebakken gamba's' ) = TRUE)) ORDER BY tblRecipeAlias.Name ASC,tblRecipeAlias.Id ASC'. <TAppDAOQuery.DoCopyParamsFout tijdens aanmaken querydef>

  Dat is letterlijk abacadabra voor mij. Ik denk dat het iets te maken heeft met dbases of zo. Onlangs heb ik ThumbsPlusPro 6.0 geïnstalleerd, en misschien zitten die twee elkaar in de weg? Maar ik kan ze geen beide missen. Heb in de loop van de tijd een heleboel recepten ingevoerd, en het is beroerd als ik die nu ineens allemaal kwijt zou zijn. Het bestand waar ze in zitten heet *.rec. Ik vrees dat ik dat alleen met Easy Recept kan gebruiken.

  Heeft iemand een oplossing
  Bij DAvilex geven ze niet thuis, er staat wel dat je ergens een supportformulier kunt invullen, maar dat is nergens te vinden. Op de site wordt je letterlijk van het kastje naar de muur gestuurd.
 • Probeer systeemherstel eens.
 • Je kunt een systeemherstel naar 2 dagen geleden proberen.
 • daar heb ik ook aan gedacht, maar wat gebeurt er dan met mijn Thumbs Plus?
 • Die is dan weg.
 • ja, en dat is toch ook niet de bedoeling.
  iemand een ander idee?
  of kan iemand wijs uit de foutmelding?
 • het lijkt er op dat er een andere SQL-versie is geinstalleerd, waardoor de 'query', do 'opzoekactie', niet geaccepteerd wordt…
 • kunnen er meerdere SQL-versies op je pc actief zijn, of moet ik kiezen tussen beide versies/programma/s?

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.