Vraag & Antwoord

Webdesign (HTML, CSS, Flash)

in iframe ook achtergrond van pagina laten zien

6 antwoorden
  • Mijn vraag is simpel. Ik heb een pagina. Met tabellen. Nu heb ik in een van die tabellen een iframe staan. Maar daarvan is de achtergrond wit. Maar dat wil ik niet. De achtergrond moet hetzelfde zijn als de site. Dus iframe moet transparant zijn. Maar hoe doe ik dat?? Iemand een oplossing?
  • [code:1:a97a5ded0e]iframe{ background:none; /* wellicht value tranparant gebruiken */ }[/code:1:a97a5ded0e]-Anne
  • In IE zul je allowtransparency="true" moeten gebruiken voor je iframe. En voor het document wat ingebed zit in je iframe moet je body {background-color:transparent} gebruiken.
  • Dank je, zal het ff proberen :D [edit] en het werkt ook nog :D bedankt!
  • Toch werkt het niet helemaal. Wel in IE maar niet in Opera :cry: :cry: In Index.html[code:1:03e6539f36] <tr> <td class="vakjegif"><img border="0" src="Images\GIF\Vakje.gif" width="14" height="14" ></td> <td class="menu">Home</td> <td class="inhoud" rowspan="11"><iframe allowtransparency="true" src="Nieuw.htm" frameborder="0" framespacing="0"></iframe> </td> </tr>[/code:1:03e6539f36] in Nieuw.htm[code:1:03e6539f36]<title>Test</title> <style> body {background-color:transparent} </style> <link rel="stylesheet" type="text/css" href="Opmaak.css"> </head> <body>[/code:1:03e6539f36] Wie weet een oplossing waardoor ik het wel in Opera kan zien?
  • Opera - maar ook bijv. Mozilla/Netscape - is een browser die zich over het algemeen aan de standaarg houdt. Eerstgenoemde is hier iets minder goed in dan laatstgenoemde, maar beiden zullen hoogstwaarschijnlijk niet de functionaliteit bieden die je vraagt, dat is typisch IE-only. Niets aan te doen, behalve voor een andere - meer browser-compatible - oplossing te kiezen. - Bas

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.