Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Webdesign (HTML, CSS, Flash)

Sitecheck

Anoniem
teacher
15 antwoorden
 • Dit is een site die ik ff snel in me kaar heb geknutseld. Hopelijk kunnen jullie dingen melden die beter kunenn ben namelijk zelf niet tevreden over de layout!!!

  www.allcheats.tk of www.allcheats1.netfirms.com

  Dit zijn de oude links van mijn vorige site nog dus het kan zijn dat je daar nog wat van terugziet!

  P.S. Hoe kan ik mijn site er moderner en spannender uit laten zien??

  Bij voorbaat dank

  Alwin Winius

  CYA
 • Ik had eigenlijk beloofd om het hier niet meer te gebruiken, maar dit is een typisch voorbeeld van "uithuilen en opnieuw beginnen".

  Design lijkt uit de begintijd van internet te stammen en ziet eruit als een *enorm* standaard template (maar dan wel een hele slechte).
  Paar hints: gebruik geen licht op donker, andersom leest beter. Geen bewegende onzin.

  Ennuh:[quote:3c8b4d3598]WIJ HEBBEN EXCLUSIEVE RECHTEN VAN ATARI[/quote:3c8b4d3598]Uhuh, dream on. :roll:
 • [code:1:42d2ca3f50]<html xmlns:v="urn:schemas-microsoft-com:vml" xmlns:o="urn:schemas-microsoft-com:office:office" xmlns="http://www.w3.org/TR/REC-html40">[/code:1:42d2ca3f50][code:1:42d2ca3f50]function MM_reloadPage(init)[/code:1:42d2ca3f50]Welk gedeelte heb je zelf gedaan :-? .

  Site werkt totaal niet in Mozilla 1.6a (en dat ligt niet aan de toevoeging 'a' op versienummer).

  (GROTE) TIP: Leer HTML en CSS. {SPAM}

  -Anne
 • [quote:609f12a0ca="allcheats"]Dit is een site die ik ff snel in me kaar heb geknutseld.
  [/quote:609f12a0ca]
  en dat is dan ook goed te zien.
  Ook het taalgebruik laat te wensen over, niet alleen de spellling maar ook zinsbouw en stijl.
 • Om nog even verder te gaan op die quote.[quote:87e5f7b3c9]Dit is een site die ik ff snel in me kaar heb geknutseld.[/quote:87e5f7b3c9]Moet er niet ergens een regel zijn op dit forum, dat dit soort 'nutteloze' sitechecks een slotje moeten krijgen?

  [img:87e5f7b3c9]http://squaries.phrea.com/lockit2.gif[/img:87e5f7b3c9]
 • [quote:d5940f2ddd="termin8or"]Om nog even verder te gaan op die quote.[quote:d5940f2ddd]Dit is een site die ik ff snel in me kaar heb geknutseld.[/quote:d5940f2ddd]Moet er niet ergens een regel zijn op dit forum, dat dit soort 'nutteloze' sitechecks een slotje moeten krijgen?

  [img:d5940f2ddd]http://squaries.phrea.com/lockit2.gif[/img:d5940f2ddd][/quote:d5940f2ddd]

  Het idee is ok, maar de uitvoering weer es dramatisch. Foute kleuren! Fout letertype etc, ech nie goei.

  Tlijkt me een beetje overdreven om dit soort topics meteen te sluiten, als ik me nog kan herinneren hoe mijn eerste site eruit zag:)

  Greetz,

  Jurrie
 • Ja,

  Foute kleuren en fout lettertype……
 • Het is allemaal nog BETA heb alles aangepast en de server ondersteunt niet alles. Ook is de code nog 1 grote bende! Maar ik denk dat jullie de oude site nog hebben gezien omdat het niet goed gegaan is met het uploaden. Waren wat probleempjes waardoor de eerste site boven kwam inplaats van de nieuwe. Want de nieuwe is groen en je kan wel gaan zeggen. Ik denk dat jullie of de zwarte of de blauwe hebben gezien.

  En nog heel eventjes over die rechten die heb ik wel degelijk. als je me niet geloofd: hier heb je het mailtje van hun

  [quote:3469a6dfc8]Jiska

  Atari Benelux
  Jiska Ludikhuize
  PR Manager

  E-Mail: jludikhuize@atari.com
  Visit our G-booster-website! Visitez notre site G-Booster
  http://www.g-booster.com

  Dit bericht (inclusief de eventuele bijlagen) is vertrouwelijk. Wanneer u dit bericht ten onrechte heeft ontvangen, dient u de afzender hiervan onmiddellijk per kerende e-mail op de hoogte te brengen en dit bericht te verwijderen uit uw systeem. Elk onbevoegd gebruik en/of onbevoegde verspreiding van dit bericht is niet toegestaan. U wordt erop gewezen dat e-mailberichten aan wijziging onderhevig kunnen zijn.Atari Benelux B.V. is niet aansprakelijk voor de onjuiste en onvolledige overdracht van de informatie in dit bericht noch voor mogelijke vertraging in de ontvangst van dit bericht of schade aan uw systeem als gevolg van dit bericht. Atari Benelux B.V. staat er niet voor in dat de integriteit van dit bericht behouden is gebleven noch dat dit bericht vrij is van virussen, niet is onderschept of vatbaar is geweest voor tussenkomst (door derden).

  Ce message (y compris d'éventuelles pièces jointes) est confidentiel. Si vous avez reçu ce message par erreur, vous êtes priés d'en informer immédiatement l'expéditeur par retour d'e-mail et d'effacer ce message. Toute utilisation et/ou diffusion sans autorisation préalable est interdite. Nous vous signalons que les messages par courrier électronique peuvent être sujets à des modifications. Atari Benelux B.V. ne répond pas de la précision de l'information transmise, ni d'un retard éventuel de réception de ce message ou de dommages subis par votre système informatique suite à ce message. Atari Benelux B.V. ne garantit pas que l'intégrité de ce message reste conservée, ni l'absence de virus, ni l'exactitude de son contenu suite à l'intervention de tiers.[/quote:3469a6dfc8]

  P.S. ga niet de officiele bestand laten zien want hier kan ik gedonder mee krijgen dit is voor mij al vrij riskant!

  En ik heb wat hulp gehad van enkele mensen ja heb de site niet volledig zelf gebouwd.

  En met die kleuren ben ik het zelf ook wel wat eens ben nog bezig om een goede kleurverdeling te krijgen maar dat lukt nog niet helemaal!

  CYA
 • Ik zie nergens dat het exclusief is, jij?

  -Anne
 • In Opera werkt 'ie ook niet zo goed. Een paar titels door plaatjes heen, wat natuurlijkniet zou moeten. :D
 • [quote:44660a52c8]Ik zie nergens dat het exclusief is, jij? [/quote:44660a52c8]
  Lezen misschien wat zei ik nou dit is niet de officiele mail want die kan ten onrechte gebruikt worden!!!! En ten 2de er staat indien ten onrechte ontvangen melden dus dat zegt ook al behoorlijk wat zitten behoorlijke rechten aanverbonden

  CYA
 • [quote:4696d57082="allcheats"][quote:4696d57082]Ik zie nergens dat het exclusief is, jij? [/quote:4696d57082]
  En ten 2de er staat indien ten onrechte ontvangen melden dus dat zegt ook al behoorlijk wat zitten behoorlijke rechten aanverbonden
  [/quote:4696d57082]Nou, dat zegt helemaal niks, zo'n standaard verhaaltje doet elk bedrijf en kan je ook prive bijvoegen in elke e-mail.
 • <off-topic>Jiska Ludikhuize zal blij met je zijn (zijn\haar telefoonnummers en email publiceren in een forum :roll:) </off-topic>
 • Ik zeg toch GVD niet voor niks dat dit eigenlijk al te ver gaat!!!

  Ligt het aan mij of zijn degene die zeggen dat ik die rechten niet heb echt zo dom! Vraag het anders dan na bij atari als jullie me niet geloven!!!

  P.S. iedereen die heeft gezegd dat ik die rechten niet hebt staat in mijn black list op de site en heeft dus geen toegang meer tot de gedeeltes met nieuws en dergelijke

  CYA
 • [quote:743dee2643="allcheats"]P.S. iedereen die heeft gezegd dat ik die rechten niet hebt staat in mijn black list op de site en heeft dus geen toegang meer tot de gedeeltes met nieuws en dergelijkeCYA[/quote:743dee2643]Ik kon je site toch niet al niet bereiken omdat hij totaal niet werkt in m'n browser.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.