Vraag & Antwoord

Webdesign (HTML, CSS, Flash)

webpage

9 antwoorden
  • hallo ik weet dit is mijn zoveelste bericht maar toch. ik heb op lycos tripod een site gemaakt. en in de html code heb ik een counter gezet en achtergrond muziek. maar als andere die site bekijken horen ze de muziek niet. en zien ze de counter niet. gr matthijs
  • [quote:4e9abfb157="-=[DmP]=-mattiej"]hallo in de html code heb ik een counter gezet en achtergrond muziek. [/quote:4e9abfb157] Sigh... [quote:4e9abfb157="-=[DmP]=-mattiej"] maar als andere die site bekijken horen ze de muziek niet. en zien ze de counter niet. [/quote:4e9abfb157] Moeilijk gokken. Url?
  • deze keer niet meteen een slotje, maar wel een schop naar het juiste forum. move to!
  • [quote:82d1d9400b="-=[DmP]=-mattiej"]hallo ik weet dit is mijn zoveelste bericht maar toch. ik heb op lycos tripod een site gemaakt. en in de html code heb ik een counter gezet en achtergrond muziek. maar als andere die site bekijken horen ze de muziek niet. en zien ze de counter niet. gr matthijs[/quote:82d1d9400b] Over welke site gaat het?? (wel makkelijk)
  • Dat de muziek niet komt door vanwege browser. Buiten de counter om kun je misschien beter omdat dat ook goed gaat. zoniet dan kun je het nog eens anders proberen. kun je hier iets mee?
  • [color=green:2bd64f9744][i:2bd64f9744]Dat de muziek niet komt door vanwege browser. Buiten de counter om kun je misschien beter omdat dat ook goed gaat. zoniet dan kun je het nog eens anders proberen.[/i:2bd64f9744][/color:2bd64f9744] Normaal gesproken stoor ik me eigenlijk nooit aan taalfouten. Ook nu niet trouwens. Maar ik heb 'm nu inmiddels al zeker 20 keer gelezen en ik snap nog steeds niet wat er staat?
  • [quote:867a4c8e8b="Kamikaasje"]Normaal gesproken stoor ik me eigenlijk nooit aan taalfouten. Ook nu niet trouwens. Maar ik heb 'm nu inmiddels al zeker 20 keer gelezen en ik snap nog steeds niet wat er staat?[/quote:867a4c8e8b] Er staat eigenlijk net zoveel als in de vraag, niets dus! Ik hoopte op een reactie van de vraagsteller in de zin van:"misschien heb je de vraag niet goed begrepen ik zal 'm nog eens duidelijker stellen;..."
  • Ah, een beetje sarcastisch bedoelt dus. Dan is 't me duidelijk. T'is ook nog vroeg. Misschien slaapt m'n humor routine nog :D
  • Ik snap er helemaal niks van. En waar is die link nou? :-?

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.