Vraag & Antwoord

Webdesign (HTML, CSS, Flash)

[sitecheck] Baukdu.nl

11 antwoorden
 • Hallo allemaal, Deze site heb ik gemaakt voor de sportschool. Mijn vraag: Wat vinden jullie ervan? [url]www.baukdu.nl[/url] En in het menu-frame (links) komt als je op bijv. administratie klikt een ander menu tevoorschijn, deze gaat alleen niet automatisch weer in als je weer op administratie klikt.....hoe kan ik dit doen? BIJVOORBAAT DANK!
 • als eerste: ik zou je navigatie helemaal omgooien, en geen frames gebruiken. ik moet trouwens scrollen in je nav.bar, en dat mag eigenlijk al helemaal niet. probeer anders iets met een uitklapmenu ofzo, voorbeelden genoeg op de bekende html-hulp sites. de informatie komt goed over, alleen is het zo sober, een grote lap tekst. probeer het anders meer in te delen in alinia's, en met plaatjes of andere opmaak. jules
 • Is het misschien mogelijk om de link onder leden af te schermen voor de rest? Ik zit hierbij te denken aan één wachtwoord voor iedereen, anders wordt het een hels karwei, met .htacces........... :o Zonder frames, maar met..........? Ben namelijk niet bekend met DHTML, JAVA, FLASH, etc..... Dat gaat lastig worden :lol:
 • Ik zie dat er al veel mensen gekeken op de site, maar niemand schrijft hier in CT-forum commentaar op.......... :cry: Ik zou graag commentaar zien, om de website te verbeteren! Bijvoorbaat dank
 • Verklein anders de ruimte tussen de links, dat lost het probleem ook wel op denk ik
 • Ik vind de kleuren maar niks. De structuur is op zich goed, maar grafisch is het niet zo oke. Het komt dus vooral door de kleuren en het totaal ontbreken van enige grafische dingen(maar het is zo wel duidelijk :o ) Jurrie
 • Het begin is leuk. Misschien handig om onder het ronde plaatje in het midden een tekst te zetten zodat het duidelijk is dat als men hierop klikt doorgaat naar de werkelijk site. Misschien een ander lettertype proberen. Probeer eens verdana. Je achtergrond is leuk maar toch wat aan de drukke kant. Maak het plaatjes eens met een grotere rond erom heen, zodat deze zich minder vaak herhaalt. Navigatie zou ik anders maken. Neem een leuk menu via een of ander scriptje, of probeer het eens in PHP. Wachtwoord kun je indien mogelijk het makkelijkste via .htacces doen. Indien je een control panel bij je host hebt is het vaak grafisch makkelijk te doen. Anders moet je de de bestanden handmatig schrijven en is inderdaad veel werk. Kijk maar eens of je hier e.v.t wat mee kunt.... Ohja, bovenstaande is mijn mening, trek je sommige dingen niet te erg aan :-) Groetjes, Marcel.
 • Ik zou het menu gedeelte in dezelfde stijl houden als de achtergrond. De achtergrond is naar mijn smaak wat te druk, dat doet afbreuk aan het geheel. Je zou b.v. met het "Taekwon-do" teken een hele mooie achtergrond (watermerk) kunnen maken. De links zou ik dichter op elkaar plaatsen, zodat je niet hoeft te scrollen. Scrollbalken zou ik in de kleuren van de site maken. De site is goed leesbaar, en de navigatie op zich is duidelijk. De inhoud is interessant en leuk om te lezen! (Tja....karateka he? :P )
 • Bedankt voor de reacties! Echt tof! Heb nu de site aangepast door de scrollbalk bij het menu weg te halen. Voor de rest nog wat andere veranderingen. CSS is denk iets te moeilijk voor mij (alhoewel er wel veel tutorials te vinden zijn....ach misschien later :lol: ) Nog meer commentaar op de website? :P
 • Menu links werkt goed, niet origineel, maar ach. Zeer goede navigatie! Lettertype in je menuindeling in het geel is kleiner dan als bij de links, probeer ze gelijk te krijgen.
 • Het menu is inderdaad een stuk beter zo, alleen.... Bij mij valt nu de onderkant van het menu weg. Ik zie "Sponsor" en "Links" niet meer. Als je nou afstapt van het gebruik van frames en het menu gewoon mee laat scrollen met de rest van de pagina is dat probleem ook opgelost (en persoonlijk vind ik dat ook mooier).

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.