Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Webdesign (HTML, CSS, Flash)

verplaatsen

teacher
17 antwoorden
 • hoi ik heb een vraag bestaan er ook prog.die het verplaatsen van buttons enz makelijker maakt ik heb wel gehoord met iets van tabel?
 • [quote:8bfbe4ad67="andiee"]hoi ik heb een vraag bestaan er ook prog.die het verplaatsen van buttons enz makelijker maakt ik heb wel gehoord met iets van tabel?[/quote:8bfbe4ad67]
  ???
 • [quote:be906a069c="mw22"][quote:be906a069c="andiee"]hoi ik heb een vraag bestaan er ook prog.die het verplaatsen van buttons enz makelijker maakt ik heb wel gehoord met iets van tabel?[/quote:be906a069c]
  ???[/quote:be906a069c]in webcreator 2 daar zit een klik en sleep functie in gebouwd zijn er ook zullke prog in html?
 • bedoel je zoiets als een find&replace?

  Als je in HTML iets wil verplaatsen, zal je dat zelf handmatig moeten doen.
  Daarom is een extern CSS bestand zo handag; dan pas je nl maar 1 bestand aan :)


  enneh:
  Ook al ben je "nog maar 13" zoals je zelf zegt, dan kan je nog wel iets meer aandacht aan je vraagstelling geven.

  t.
 • vraag hoe kan ik een broncode.van een website zien het lukt me maar niet om een button op de goede plaats te krijgen :cry:
 • dat ligt eraan welke editor je gebruikt.

  Coffeecup html editor laat meteen de broncode zien zodra je hem opent.

  In IE: bovenin: beeld > bron.

  t.
 • [quote:5ac4256bea="teacher"]dat ligt eraan welke editor je gebruikt.

  Coffeecup html editor laat meteen de broncode zien zodra je hem opent.

  In IE: bovenin: beeld > bron.

  t.[/quote:5ac4256bea]ik gebruik cofeecup. het is nu eindelijk geluk om mij button naar beneden te krijgen. met <br> maar nu moet mij button een paar cm naar links. zijn daar ook codes voor?
 • google het zou ik zeggen: "hoe maak ik een tabel in html"

  probeer dat eens te ontdekken: er gaat een wereld voor je open. Tenminste bij mij toen ik voor het eerst tabellen gebruikte ( overigens was ik toen 12 :lol: )

  d.
 • dit gaat volgens mij over dit align=center dit weet ik al.wat ik wil weten en niet op internet kan vinden (nergens)is hoe ik een button een paar cm naar links of naar rechts krijg. net zo als <br>
 • nu wil je het toch te gemakkelijk. k denk geef je een wereldtip ( voor beginners) krijg ik zoiets te horen. neem van mij aan: leer wat van tabellen. als je later meer wilt met html zal je toch ook dat moeten kennen. anders weet je niet hoe je iets voor elkaar wilt krijgen.

  Wil je alleen het plaatje van plek veranderen kan dat overigens ook met CSS ( Cascading Style Sheet).

  Simpele uitleg: het plaatje krijgt een naam. (id=plaatje) in een .css file (opmaak file) staat 'plaatje' gedefineerd. 'plaatje' kan dan een x aantal pixels van links en van boven gepositioneerd zijn.

  Klinkt dit leuk in de oren? Zoeke op google naar css. leren, leren, leren… ;)

  d.
 • sorry was niet naar bedoeld.ik heb nog 1 vraagje wat is de beste boek in het nederlands voor (begginer)?
 • [quote:56e100d60a="andiee"]sorry was niet naar bedoeld.ik heb nog 1 vraagje wat is de beste boek in het nederlands voor (begginer)?[/quote:56e100d60a]Het beste boek? Van Tolkien -> Lord Of The Rings :lol:

  nee, 'HTML voor dummies' lijkt mij wel iets voor jou Link
 • bedankt ik ga gelijk de cdrom bestellen :P
 • Of van Peter Kassenaar. Voor alles wat je wilt leren een basiscursus :-). Na 1 dag snapte ik hoe HTML in elkaar zat en kon ik er dingen mee doen. Een jaar later kende ik het (volledig).
 • ik ga over 3 maanden verhuisen. en deze maand wil ik internet op zeggen.kan ik dan mijn website ergens onderpand geven?
 • Uiteraard: http://deinternetman.nl/ is wel een goede. Je kunt dat ding natuurlijk ook op een cd'tje zetten of floppy.
 • vraag waar kan ik mooie layouts vinden

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.