Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Webdesign (HTML, CSS, Flash)

Buttons nemen foutieve benaming aan

allcheats
5 antwoorden
 • Ik ben een beginner op het gebied vab websites maken, vergeef mijn simpele omschrijvingen.
  Heb eeb website gemaakt, bij het item New York heb ik een reisverslag geplaatst, bestaande uit meerdere pagina's. Het gaan naar de diverse pagina's gebeurt met buttons aangemaakt in Dreamweaver.
  Nu enkele maanden later wil ik mijn hoofdpagina met menu restylen, mainpage?
  Ook hiervoor wil ik deze buttons met een ander uiterlijk en een andere verwijzing gebruiken. Dat lukt prima en in proefopstelling werkt het ook.
  Maar hoe vreemd, als ik de pagina upload en vervolgens op het web wil bekijken, dan staan er bij de buttons de verwijzingen, die ook bij mijn reisverhalen staat; volgende en terug.
  De oorspronkelijke benamingen, die ik heb toegewezen en opgeslagen, staan er niet. Wat gaat hier fout? :o
 • Kan je misschien even je site URL hier posten? Dan is het wat duidelijker 8)
 • www.fotostad.tk

  Probleem is echter opgelost, ik heb wel de indexpage ge-upload, maar niet de bijbehorende buttons. Daar kwam ik min of meer achter toen ik de index weer wilde aanpassen, om jou Niels inzicht te geven in mijn probleem. Het ging dus niet om de main-page, zoals ik veronderstelde. Dus in ieder geval mijn dank voor je reaktie.
  Ik kan weer vooruit, mocht je een kijkje nemen, stel je er niet te veel van voor, primair wil ik mensen laten delen in mijn intresses:steden en fotografie, na verloop van tijd wil ik dan eens zien te komen tot een verantwoord site-bouwer. Voorlopig ben ik al tevreden, dat ik iets op het web kan presenteren. :)
 • Waarom maak je voor die foto's geen popup op maat, dus als je op een foto drukt dan verschijnt er een popup precies op maat van de orginele foto.
  Want sommige foto's zijn wel erg klein om daar een compleet nieuw venster voor te openen.

  http://www.echoecho.com/toolpopupgenerator.htm
 • Je hebt gelijk Huismeester, daar heb je één van de tekortkomingen. Ook dat is iets voor de toekomst. Ik streef ernaar, alle weer te geven vensters gelijk te laten zijn. Mogelijk ga in in de toekomst nog op zoek naar een andere presentatievorm, ik neem je opmerking mee in mijn verdere "carriere"als webdesigner.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.