Vraag & Antwoord

Webdesign (HTML, CSS, Flash)

[Site check] www.markplaats.tk + vragen

Anoniem
stierenoog
15 antwoorden
 • hoi,

  wat vinden jullie van mijn site? www.markplaats.tk

  1. ik heb namelijk de kritiek gekregen dat hij te onoverzichtelijk is, ik kan dat zelf niet zo goed beoordelen, wat vinden jullie?

  2. laadt hij een beetje snel? hij is zeker NIET geschikt voor telefoonmodempjes, maar hoe is de breedbandsnelheid? (hij is volgens mij vandaag ook wat slomer omdat er iets mis is met mijn tellertje)

  3. ik weet het: lycos is irritant, maar weten jullie een andere gratis provider met minimaal 30MB ruimte? (mijn site is nu in totaal iets meer dan 20MB)

  4. bij de .tk adressen zie ik 2 vormen: -het .tk adres blijft staan in de je balk en je krijgt een popupje, of - het .tk adres verdwijnt en je krijgt je verzijzingsadres (in mijn geval http://members.lycos.nl/markplaats) te zien in je balk en er komt geen popup. weet iemand of dit is in te stellen?

  merci d'avance,
  mark
 • Jippie, dubbele browsercrash!

  Enfin, is marktplaats geen gedeponeerd merk?
 • [quote:1e83c672a2="IJsqueen"]Jippie, dubbele browsercrash!

  Enfin, is marktplaats geen gedeponeerd merk?[/quote:1e83c672a2]

  markplaats.tk en mark[b:1e83c672a2]t[/b:1e83c672a2]plaats.nl… tja… Je zou een briefje kunnen verwachten…

  Verder vind ik de site traag en saai… nofi verder :)
  • [*:0e42284034]Ik kan me inderdaad herinneren dat je al eerder een sitecheck hier had aangevraagd. Ik zie eerlijk gezegd geen veranderingen…[*:0e42284034]Zo'n site zou makkelijk snel kunnen laden bij elke modem. Het probleem ligt meer bij jouw (HTML/CSS kennis).[*:0e42284034]Gratis is slecht. Goedkoop is duurkoop. Als je iets wilt neerzetten, zul je een beetje moeten investeren.[*:0e42284034]Geen idee.[/list:o:0e42284034]
 • @Joyke: Dat is in strijd met de voorwaarden waaronder je een gratis account afsluit. Doe niet zo goedkoop en betaal, anders neem je de banners op de koop toe.

  Dit is net zo treurig als je nedstaticoontje onzichtbaar maken.
 • joyke: …

  Over de site: tis een site voor jezelf neem ik aan, dan kan je imho maken en doen wat je zelf leuk vindt, zolang je maar niet verwacht van anderen dat zij het ook even mooi en leuk vinden.
 • ik heb hier al weleens een sitecheck aangevraagd ja, maar ik dacht dat dat nog voor mijn oude flash-site was.

  en banners uitschakelen is verboden :D
 • [quote:ad7d8bb53f="IJsqueen"]Dit is net zo treurig als je nedstaticoontje onzichtbaar maken.[/quote:ad7d8bb53f]Dat is eigenlijk best grappig. Als je dat doet wordt het plaatje namelijk (in browsers zoals Mozilla) niet meer ingeladen en worden je bezoekers niet meer geregistreerd :-)
 • [size=9:6655b05673][offtopic]Oja? Cool, hoe werkt dat?[/offtopic][/size:6655b05673]
 • Oei, ik denk dat je er toch nog eens goed voor moet gaan zitten.
  De site laadt zeer traag, en soms helemaal niet.
  Het menu verdwijnt spontaan bij aanklikken……maar ook weer niet altijd.
  Broncode is inderdaad niet goed: en sterk "vervuild" als ik me zo uit mag drukken. 20MB voor zo'n site is trouwens echt veel te veel.

  Zo als meestal heb ik ook iets positiefs geconstateerd:
  Je hebt op zich een prettige manier van schrijven, met hier en daar een vleugje humor. Daar moet je van profiteren. Goed schrijven (ook voor het web) is belangrijk.
  Er zijn (qua taalgebruik) al saaie websites genoeg.
 • Links en wat 'stukjes tekst' zonder goede navigatie. Verder staan er dingen op die denk ik niemand behalve je vrienden etc hoeven te weten en valt er weinig meer te checken…
 • 1. ik weet het: eigenlijk moet ik gewoon aan de HTML, maar ik heb daar de tijd niet voor.
  ik vind het WYSIWYG programma namelijk wel makkelijk.

  2. 20 MB is wel veel ja, ik schrok er ook van. nu is het wel voornamelijk een persoonlijke website met heel veel foto's. deze foto's vreten echt de helft van de ruimte, maar zonder of kleiner wil ik ook niet.

  3. wat wordt precies bedoeld met 'zonder goede navigatie'?? tips graag
 • [quote:6872d5813a="Kjiratsiekoedel"]1. ik weet het: eigenlijk moet ik gewoon aan de HTML, maar ik heb daar de tijd niet voor.
  ik vind het WYSIWYG programma namelijk wel makkelijk.
  [/quote:6872d5813a]
  Niet te gemakkelijk denken. deze regel bijv.
  [code:1:6872d5813a]
  <FONT FACE="Verdana,Tahoma,Arial,Helvetica,Sans-serif,sans-serif"></FONT><FONT SIZE="-2" FACE="Verdana,Tahoma,Arial,Helvetica,Sans-serif,sans-serif">(23-03-2004)</FONT>
  [/code:1:6872d5813a]
  Zie ik regelmatig voorbij springen, deze kun je wel gemakkelijk met css doen. Van mij hoef je je hele site niet direct om te gooien naar strikte CSS en xhtml regels, maar als je eenmaal begonnen bent, dan wil je niet anders. Ook scheelt het in ruimte (waarvan je al te weinig hebt) dus dat is ook mooi meegenomen. Ook scheelt het in bewerkingstijd.

  [quote:6872d5813a="Kjiratsiekoedel"]
  2. 20 MB is wel veel ja, ik schrok er ook van. nu is het wel voornamelijk een persoonlijke website met heel veel foto's. deze foto's vreten echt de helft van de ruimte, maar zonder of kleiner wil ik ook niet.
  [/quote:6872d5813a]
  vb.

  rimg4308.jpg wordt getoond als een klein plaatje, maar is in werkelijkheid een grote foto van 1500 x 3000px groot. (300kb) als je deze alvast verkleind, op zulke dingen moet je letten.

  [quote:6872d5813a="Kjiratsiekoedel"]
  3. wat wordt precies bedoeld met 'zonder goede navigatie'?? tips graag[/quote:6872d5813a]

  Je hebt nu een vrij kleine navigatie een beetje verstopt in de linkerkant. Als je deze alvast wat groter maakt, en wat opzichter opstelt. Dan is het wat makkelijk te zien.
  Ook zou je bovenaan de pagina kunnen zetten waar precies ie is. (bijv. net zoals op dit forum is gedaan (forum index - webdesign - blaat)
 • [laat maar]

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord