Vraag & Antwoord

Webdesign (HTML, CSS, Flash)

Voettekst aan elke pagina bij printen in CSS. Kan dat?

6 antwoorden
  • Ik wil graag dat bij het uitprinten van een pagina, die over meerdere papieren wordt geprint, dat bij elke pagina een soort bronvermelding komt. Dus bij elke geprinte pagina een tekst onderaan. Ik heb al wat CSS1 en CSS2 al wat 'doorgebladerd', maar nog niets kunnen vinden. Bestaat het dus? of weet iemand een mooie manier?
  • 'position:fixed' (CSS3 heeft hier echt iets voor, @footer, ook voor pagina nummering etc., maar die specificatie is nog niet af (WD) en zodoende is er ook nog geen implementatie.)
  • Damn, zo zou het moeten lukken jah, bednakt
  • mm, werkt dus echt waardeloos. IE: laat een keer zien op laatste pagina Mozilla: omdat het een gefixeerd item is, wordt het over bestaande tekst gedrukt, margin-bottom: paarhonderpx werkt niet, tenminste niet in de print functie Opera: laat maar een regel zien, de rest verdwijnt. Wel apart dat _alleen_ IE de 'margin-bottom' daadwerkelijk gebruikt in de printversie. Conclusie, echt super werkt het niet.
  • [quote:40f02067fe="Johnny321"]IE: laat een keer zien op laatste pagina[/quote:40f02067fe]IE ondersteund het niet (en doet het daarom correct)*[quote:40f02067fe="Johnny"]Mozilla: omdat het een gefixeerd item is, wordt het over bestaande tekst gedrukt, margin-bottom: paarhonderpx werkt niet, tenminste niet in de print functie[/quote:40f02067fe]Op het HTML, of BODY element (en dan nog zou het niet kloppen want voor printen behoor je @page te gebruiken, welke niet ondersteund wordt overigens)?[quote:40f02067fe="Johnny"]Opera: laat maar een regel zien, de rest verdwijnt.[/quote:40f02067fe]Versie? Heb je eigenlijk een online testje?[quote:40f02067fe="Johnny"]Wel apart dat _alleen_ IE de 'margin-bottom' daadwerkelijk gebruikt in de printversie.[/quote:40f02067fe]Ik vraag me af of dat geen bug is, maar aan de andere kunt...
  • Zal zo ff eentje online zetten

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.