Vraag & Antwoord

Webdesign (HTML, CSS, Flash)

dit is de bedoeling

11 antwoorden
 • <button onclick="location.href=('hoofdstuk1.html');" target="main-window"> Hoofdstuk1!!!!</B> </button> Ondanks deze code kom ik er niet uit, Ik heb gezocht in de faq's en kom geen vergelijkbare oplossingen/antwoorden tegen. Wie kan mij helpen met het oplossen van bovenstaand probleem (fout aan bovenstaande code) aangezien ik er zelf tot op heden niet uit kan komen. Ben geïnteresseerd in serieuze/oplossende reacties. Alvast bedankt voor jullie medewerking,
 • Zoiets: [code:1:c337ea1aac] <button onclick="window.frames['main-window'].location.href='hoofdstuk1.html';"> Hoofdstuk1!!!!</button> [/code:1:c337ea1aac] of zoiets: [code:1:c337ea1aac] <a href="hoofdstuk1.html" target="main-window">Hoofdstuk1!!!!</a> [/code:1:c337ea1aac] zou moeten werken.
 • de <a href="hoofdstuk1.html"> werkt natuurlijk, maar de code voor de button heeft niet geholpen. In ieder geval bedankt voor je reactie,
 • Heb je ergens een linkje met een voorbeeld, dan kan ik precies kijken wat er aan de hand is? Ik denk dat je met gewone frames werkt, niet? Gebruik dan 'parent' (of 'top') ipv 'window' voor de button.
 • Is dit de exacte code?, want hij werkt niet. <button onclick="window.frames ['main-window'].location.href='hoofdstuk1.html';"> Hoofdstuk1!!!!</button> Dit werkt wel, maar hoe kan ik hoofdstuk 1 in het rechter frame plaatsen: <button onclick="hoofdstuk1.html"> klik hier </button> Ja, nw22 ik gebruik normale frames.
 • [code:1:d64cb48bb2]<p><button onclick="parent.frames['main'].location.href='hoofdstuk1.html';"> Hoofdstuk1!!!!</button> </p>[/code:1:d64cb48bb2] Zo werkt het bij mij wel. Zorg dat 'main' de name is van je rechter frame of verander 'main' in de name van je rechter frame.
 • [quote:a3867d5e87="mw22"] Ik denk dat je met gewone frames werkt, niet?[/quote:a3867d5e87]Zijn er dan andere frames? :roll:
 • ja, hatelijke iframes... (hoewel dat feitelijk natuurlijk hetzelfde is) (edit: vergeet ik OBJECT, welke niet echt een "frame" is, maar zich wel zo kan gedragen)
 • Je hebt gelijk suay het lukt me nu wel. Misschien ligt het trouwens aan de versie van m'n internet explorer, want ik heb nu op een windowsxp pc geprobeerd, inplaats van een 95. Allemaal nog bedankt ! :P cya
 • @ts; Zou je in het vervolg eerst de FAQ willen lezen: http://forum.computertotaal.nl/phpBB2/viewtopic.php?t=59999 (en ik doel op je titel van je topic in dit geval) t.
 • [quote:9f0219b25c="Anne"]ja, hatelijke iframes... (hoewel dat feitelijk natuurlijk hetzelfde is) (edit: vergeet ik OBJECT, welke niet echt een "frame" is, maar zich wel zo kan gedragen)[/quote:9f0219b25c]Wij gaan nu niet moeilijk doen hé, want een object is meer dan een frame, en een iframe is net zo goed een frame, die nou net niet de randen van de viewport hoeven te raken.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.