Vraag & Antwoord

Webdesign (HTML, CSS, Flash)

[CSS] div plaatsen vanuit een frameset

7 antwoorden
  • Gedaag, Ik wil (het liefst) van uit een frameset rechtsonderin de pagina een div plaatsen. Nou heb ik al gegoogeld en vooral veel menu's (zoals coolmenus4) bekeken, maar ik kwam er nou niet direct achter hoe ze het deden. Dus, hoe doe ik het? Danku!
  • [quote:9b63c56552="MichielPH"]... maar ik kwam er nou niet direct achter hoe ze het deden. ... [/quote:9b63c56552] Bestudeer de broncode, plus bijbehorende CSS bestand. Gebruik geen frame's, stap over naar PHP. Ietsje meer zoeken mag ook Michiel, jij vraagt bijna alles...
  • [quote:5a89236c74="Johnny321"]Ietsje meer zoeken mag ook Michiel, jij vraagt bijna alles...[/quote:5a89236c74]In verhouding vraag ik minder dan je zou denken, zou ook veel op.
  • Wil je nu frames gebruiken en onderin in een frame een div plaatsen? Of wil je je hele frame-setup vervangen door divs?
  • [quote:676fefa051="D'acide"]Wil je nu frames gebruiken en onderin in een frame een div plaatsen? Of wil je je hele frame-setup vervangen door divs?[/quote:676fefa051]#1 dus. Misschien is het ook met een <link> tag op te lossen? Als in het rechterframe foto's zichtbaar zijn (dit is het probleem niet!) moet er in dat frame een div zichtbaar zijn.[quote:676fefa051="Johnny321"]Gebruik geen frame's, stap over naar PHP.[/quote:676fefa051]Ik zit bij @Home en die ondersteunen geen php, of kent iemand een gratis server -zonder reclame- die dat wel ondersteunt?
  • Omdat niemand reageert ga ik er van uit dat het niet kan of dat héúl weinig mensen weten hoe het moet. Nou dacht ik dan gewoon een <link href="blaat.js> te doen. Dan moet ik alleen het divje in de body hebben, hoe doe ik dit? met document.write(); komt het in de head te staan en werkt het niet. (Omdat <link? ook in de head staat. "verplaats je die toch?" --> kan dat?)
  • Misschien moet je is opzoeken wat je met LINK _kunt_ doen (en ook: wat niet). Je vraag is trouwens geheel onduidelijk voor me. Je wil iets over frames heenzetten? (Dat kan niet)

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.