Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Webdesign (HTML, CSS, Flash)

Frontpage: Site wordt geladen ..... afbeeldingen niet

computersja
11 antwoorden
  • Ik heb onlangs een site ontworpen. Nu heb ik deze met een ftp programma op mijn site gezet. Het probleem is dat wanneer ik mn site bezoeken index.html wel geladen wordt, maar de afbeeldingen niet terwijl deze wel op de server staan.


    Wat kan het probleem zijn,

    Hartelijk dank,
  • Waarschijnlijk staan de verwijzingen naar je afbeeldingen niet goed (toevallig niet 'C:\blaat\image.jpg' ofzo?)
    Linkje?
  • En let op het gebruik van hoofdletters en kleine letters, ook in de extensies. Op je webspace is er verschil tussen "Plaatje.JPG", "Plaatje.jpg", "plaatje.JPG", enz…. het makkelijkste is om alles in kleine letters te doen, en dat moet je dus ook doen in de verwijzing in je site.
  • [quote:f413bb29aa="Maarten81"]En let op het gebruik van hoofdletters en kleine letters, ook in de extensies. Op je webspace is er verschil tussen "Plaatje.JPG", "Plaatje.jpg", "plaatje.JPG", enz…. het makkelijkste is om alles in kleine letters te doen, en dat moet je dus ook doen in de verwijzing in je site.[/quote:f413bb29aa]Volgens mij is dat vooral bij Linux-servers het geval.
  • ja ik denk dat dat het is Johnny321. Hoe kan ik dat veranderen ?
  • open de pagina's in (voor mijn part) kladblok.

    check alle links naar je plaatjes en wijzig wat er fout is.

    snap je dit niet, kijk dan eens ff op www.handleidinghtml.nl

    daar staat het op een fijne manier uitgelegd
    succes :P
  • [quote:be5fcc88a6="Johnny321"][quote:be5fcc88a6="Maarten81"]En let op het gebruik van hoofdletters en kleine letters, ook in de extensies. Op je webspace is er verschil tussen "Plaatje.JPG", "Plaatje.jpg", "plaatje.JPG", enz…. het makkelijkste is om alles in kleine letters te doen, en dat moet je dus ook doen in de verwijzing in je site.[/quote:be5fcc88a6]Volgens mij is dat vooral bij Linux-servers het geval.[/quote:be5fcc88a6]Inderdaad, maar de meerderheid van de servers zijn dan ook Linux-servers.
  • ja ik weet hoe ik de links moet veranderen. Maar waarnaartoe moet ik ze dan laten verwijzen ? Naar de plaatjes op de serveR /?
  • inderdaad. :wink:

    (moet je er wel voor zorgen dat de plaatjes ook op de server aanwezig zijn)
  • mmm apart ik heb dat nu gedaan heb een lycos site. Heb al mijn images in de map images staan op de server. Heb de link nu veranderd in
    (in frontpage picture source):

    http://members.lycos.nl/mijnsite/images/image14.jpg

    wat klopt er nog niet
  • Waarschijnlijk werkt het wel als je de verwijzing verandert in "images/image14.jpg", dus zonder de http-zooi. Ik denk nl. dat wat jij doet (in feite direct linken) door Lycos geblocked is.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.