Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Webdesign (HTML, CSS, Flash)

Lage framerate in een flash movie

[m]
3 antwoorden
 • Hallo,

  Ik heb voor een project voor mijn studie de volgende flash movie gemaakt, alleen is de framerate ontzachelijk langzaam. Zelfs op mijn P4 3,0 ghz is het spelletje onspeelbaar. Als ik in de flash movie de qualaty op low zet draait hij wel vloeiend.

  http://stud.cmd.hro.nl/0757199/Vakken/Zomer/kerk/Da%20Vinci.html


  Een sugestie hoe ik deze flash aplicatie vloeiender kan krijgen zonder al te veel kwaliteits verlies?
 • Zo weinig mogelijk transparantie gebruiken. Zo weinig mogelijk plaatjes gebruiken. Je framerate omhoog gooien. (waar je de grootte van je movie kan instellen)

  Dat zijn meestal de oorzaken daarvan. Ook is onnodige code een grote veroorzaker. Veel met hitTest() gewerkt? Hoe check je wanneer een mannetje van een trap afvalt?
 • dit is voor mij voor het eerst dat ik een flash stand alone applicatie heb getracht te maken, voorheen heb ik me alleen bezig gehouden met navigatie menu's en kleine filmpjes.

  met de mannetjes heb ik inderdaad getracht met hittest te werken, alleen werkt dat ontzettend slecht. De machines hebben een hittest met de mannetjes maar dat functioneerd alleen maar als je het mannetje raakt vlak voor gghet mannetje in aanraking komt met de trap :S geen idee hoe ik dit moet oplossen.

  de film staat in flash op 25 fps, ik zal eens kijken wat er gebeurt als ik dit omhoog gooi naar bijvoorbeeld 50. Ook heb ik een vrij grote hoeveelheid code voor het gedeelte om de mannetjes random te laten opkomen.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.