Vraag & Antwoord

Webdesign (HTML, CSS, Flash)

[sitecheck] www.huisrekening.org

5 antwoorden
  • Hallo, wie heeft er goed tips/krititken op mijn site. Te vinden op [url]http://www.huisrekening.org[/url] Ik ben benieuwd wat anderen ervan vinden, zowel qua look, functioneren en techniek.
  • Hm... beetje leegjes eerlijk gezegd... en hetzelfde probleem als wat ik had/heb, het gebruik van de - naar het schijnt - verouderde tabellen ;) Vic
  • leuk idee, beetje saai uiterlijk, maar wel overzichtelijk. haal er de spellcheck eens doorheen en kijk ook eens naar zinsbouw
  • [quote:92da8ec796="Vic"]Hm... beetje leegjes eerlijk gezegd... en hetzelfde probleem als wat ik had/heb, het gebruik van de - naar het schijnt - verouderde tabellen ;) Vic[/quote:92da8ec796]Ja dat hoor ik wel vaker, maar is toch wel handig. In een volgende versie wil ik ze eruit hebben, maar hoe ziet dat er in een oudere browser dan uit?
  • [quote:5cf6b687ec="katrien"]haal er de spellcheck eens doorheen en kijk ook eens naar zinsbouw[/quote:5cf6b687ec] Hmm, ik weel dat ik geen schrijfwonder ben, maar ik zal er eens iemand die ervoor gestudeerd heeft naar laten kijken :-)

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.