Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Webdesign (HTML, CSS, Flash)

filmpje in frontpage

Moos
4 antwoorden
 • Ik wil een filmpje opnemen in mijn website, welke ik met behulp van frontpage 2000 aan het maken ben.

  Mijn boek behandeld dit onderwerp net niet, maar het zou ongeveer moeten gaan als het invoegen van een foto.

  Het lukt mij het filmpje, dat ik zelf met mijn camera gemaakt heb in mijn vakantie, in de pagina te zetten. En het speelt af in het voorbeeld venster. Wanneer ik echter de pagina wil opslaan, verschijnt het venster "ingesloten bestanden opslaan". Wanneer ik hier op OK klik, krijg ik de volgende boodschap:

  "Er is een fout opgetreden bij het verkrijgen tot toegang tot de Frontpage-webbestanden. Auteurs - als u voor een webserver ontwerpt, neem dan kontakt op met de beheerder van de website. Webbeheerders - raadpleeg het systeemlogboekbestand van de server voor meer deails."

  Ik begrijp niets van deze boodschap. Waar doe ik iets verkeerd?

  Henk.
 • hoe groot is het filmbestand? Als ik een gok moet doen wordt het uploaden van het filmpje afgebroken, doordat internetexplorer de verbinding verbreekt (een time-out). Heb je toevallig de beschikking over een FTP-programma om bestanden zelf te uploaden naar een webserver?

  zo nee, zoek dan eens naar CuteFTP of WS_FTP op google. Dan kun je het filmpje zelf uploaden en denk ik dat het ook weer werkt.
 • Moet het filmpje op de pagina zelf worden afgespeeld, of mag het in een clients player?
  In het laatste geval kun je de file gewoon linken.
 • Ik had een klein filmpje van een paar 6 MB genomen.
  Ik was alleen nog maar in frontpage bezig. Nog niks op een webserver.

  Ik ben nog aan het studeren hoe het programma werkt, en liep hier tegen aan. Ik dacht wanneer ik zover ben om de boel op mijn webpagina te zetten, welke ik via mijn HCCnet account heb, dat ik er dan ook een filmpje bij geplaatst zou willen hebben.

  Er viel mij iets op. Ik had een ander filmpje genomen, en deze werd zonder afbeelding geplaatst in de pagina waarin ik in frontpage aan het bouwen was. Ik kon toen de pagina wel opslaan. Maar ik had de contouren van een afbeeilding met een kruis erin. Dus ik het fimpje weggegooid en opnieuw in de pagina geplaatst. Precies hetzelfde gedaan, maar nu had het filmpje wel een afbeelding en toen kon het weer niet meer opgeslagen worden.

  Dit filmpje was maar 2 MB en ik had voor de test een nieuw web geopend.

  Henk.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.