Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Webdesign (HTML, CSS, Flash)

Dreamweaver verspringt?

katrien
5 antwoorden
 • ik ben bezig met een site in dreamweaver.
  nou heb ik het volgende probleem, ik heb dan mijn site gemaakt door een layout table te trekken en daarin allemaal layout cells te plaatsen.

  nou heb ik als ik in dreamweaver bijvoorbeeld een stuk tekst op een bepaalde plaats zet, en ik met F12 in mijn browser het resultaat bekijk het opeens een heel stuk naar rechts staat of naar links..

  wat kan ik hier aan doen? ik heb de allernieuwste versie van dreamweaver

  alvast bedankt
 • pageproperties allemaal op 0 zetten?
 • hoe bedoel je dat? :roll:
 • staat ergens bij 'modify', pageproporties alle marges op 0
 • hey scheelt wel wat maar hij verspringt nog steeds, in dreamweaver staat mijn cell goed waar ik hem wil maar in mijn browser staat ie dan opeens 3 cm hoger en naar rechts of naar links is telkens anders…

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.