Vraag & Antwoord

Webdesign (HTML, CSS, Flash)

webdesign leren

7 antwoorden
  • ik wou iets van hmtl en flash leren wat moet ik doen? alvast bedankt
  • In ieder geval heb je leren [url=http://forum.computertotaal.nl/phpBB/viewtopic.php?t=127089&highlight=]crossposten[/url]
  • [quote:ba9b929474="Belg"]In ieder geval heb je leren [url=http://forum.computertotaal.nl/phpBB/viewtopic.php?t=127089&highlight=]crossposten[/url][/quote:ba9b929474] Die andere topic is een ander topic. ;)
  • [quote:e79b2c5eff="brammy!"]ik wou iets van hmtl en flash leren wat moet ik doen? alvast bedankt[/quote:e79b2c5eff] Koop gewoon eens een boekje over HTML om te beginnen. Je kunt daarnaast ook een cursus webdesign gaan volgen! En een beetje rondsnuffelen op internet helpt ook al. Er zijn tal van leuke tutorials te vinden op dit gebied! Succes!
  • ik heb nu een website gevonden op html.pagina.nl http://www.xs4all.nl/~werksman/webmees/ daar staat heel nuttige info (en ik crosposte niet ik wil ut allebei leren!)
  • Ook bij alles wat je maakt moet je ook nadenken voor wie het leuk is: voor je bezoeker of voor jezelf? Op http://www.nielsendom.tk heb je bv. een klokje. Zelf zal je het mooi vinden, de meeste anderen zullen zich er alleen aan storen. Wat je ook kan doen is site's van proffesionele webdisign bedrijfjes opzoeken en de portfolio bekijken. Is een soort 'goed gejat'. Bekijk een heleboel pagina's en ga dan een schets maken. Zo zorg je ervoor dat je je laat inspireren en niet domweg jat.
  • tja dat nielsendom.tk is eigenlijk ook een onzin site ik ben bezig een andere site te bouwen

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.