Vraag & Antwoord

Webdesign (HTML, CSS, Flash)

[CSS] horizontale scrollbalk wegkrijgen

6 antwoorden
  • Hallo! Wanneer komt er nou eens een echte standaard?! IE is een beetje tegenstrijdig qua vertalen (of zijn de anderen juist tegenstrijdig? :wink:) Nouja, maakt ook niet uit. Op mijn site ([url]http://michielph.thefreebizhost.com/index.php?pagina=voorstellen[/url]) heb ik, als er een verticale scrollbalk is, een horizontale scrollbalk. Volgens mij is het de breedte van de verticale scrollbalk wat je naar rechts kan scrollen. Hoe is dit te verkomen? En is dit alleen in IE zo? Ik wil het eigenlijk niet sneaky doen, dus zonder [i:ece368fcde]overflow[/i:ece368fcde]. Danku!
  • volgens mij is dit niet te voorkomen zonder overflow:hidden maar waarom vind je dat eigenlijk sneaky, het is toch gewoon normale code?
  • [i:79235fca01]overflow-x[/i:79235fca01] en [i:79235fca01]overflow-y[/i:79235fca01] is ingevoerd door IE, niet ondersteunt door de anderen. Is in de anderen ook niet nodig. (in mijn geval). en door te sleepen met je muis kan je nog wel scrollen.
  • Het is ook wel tijd voor een scrollbalk die je volledig kan aanpassen. Eentje die zowel bij apple als bij pc hetzelfde is. Heb ik het mis of is er echt geen mogelijkheid om dit zelf in te richten. Ik heb het dan niet over een tagje waar je kleurtjes mee kan instellen... Eerder grafische mogelijkheden. Wat mij betreft is de tijd rijp! (voor alle browsers) :D Gr. J-P
  • [quote:5e5bd459a8="J-P Le Conte"]Eentje die zowel bij apple als bij pc hetzelfde is.[/quote:5e5bd459a8]Dream on.. Het is tijd voor sowieso volledig gelijke browser. (Qua interpreteren dan)
  • [quote:890a610a26="J-P Le Conte"]Het is ook wel tijd voor een scrollbalk die je volledig kan aanpassen. Eentje die zowel bij apple als bij pc hetzelfde is. Heb ik het mis of is er echt geen mogelijkheid om dit zelf in te richten. Ik heb het dan niet over een tagje waar je kleurtjes mee kan instellen... Eerder grafische mogelijkheden. Wat mij betreft is de tijd rijp! (voor alle browsers) :D Gr. J-P[/quote:890a610a26]Sommige dingen moeten gewoon hetzelfde in de OS zijn, anders weet je helemaal niet meer wat wat doet op je website. Kan je beter met flash en mystery-meat navigatie aan de gang gaan.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.