Vraag & Antwoord

Webdesign (HTML, CSS, Flash)

Tabellen in website ipv frame

4 antwoorden
  • Heb in plaats van frames een tabel gemaakt. Maar ik zit met een probleem. De bedoeling is als ik iets plaats in het midden (waar de welkom en zo komt) dat die tekst in de linker en rechter tabel blijven staan waar ze nu staan. Dit is echter het geval niet. [url=http://users.skynet.be/fa827242/]Hier [/url]staat hoe ik het wil hebben [url=http://users.skynet.be/fa827242/hengels.htm]Hier[/url] staat er veel tekst, maar de gegevens in de linker en rechter tabel staan ook meer naar beneden. Iemand een oplossing?
  • Waarschijnlijk zal het verholpen zijn als je de beide tabelcellen verticaal uitlijnt. Los daarvan is het de moeite waard om eens hier op het forum, in een van de vele threads die daar over gaan (of [url=http://www.google.com/search?q=css+tableless+layout+&start=0&start=0&ie=utf-8&oe=utf-8&client=firefox-a&rls=org.mozilla:en-US:official]elders[/url] ) te lezen waarom het goed is om je site op te maken zonder gebruik van tabellen of frames, maar met CSS
  • [quote:f7878ca182="Ener Nestraa"]Waarschijnlijk zal het verholpen zijn als je de beide tabelcellen verticaal uitlijnt. Los daarvan is het de moeite waard om eens hier op het forum, in een van de vele threads die daar over gaan (of [url=http://www.google.com/search?q=css+tableless+layout+&start=0&start=0&ie=utf-8&oe=utf-8&client=firefox-a&rls=org.mozilla:en-US:official]elders[/url] ) te lezen waarom het goed is om je site op te maken zonder gebruik van tabellen of frames, maar met CSS[/quote:f7878ca182] Tis opgelost. Bedankt :wink:
  • [quote:e8634b3e32="rataplantje"][quote:e8634b3e32="Ener Nestraa"]Waarschijnlijk zal het verholpen zijn als je de beide tabelcellen verticaal uitlijnt. Los daarvan is het de moeite waard om eens hier op het forum, in een van de vele threads die daar over gaan (of [url=http://www.google.com/search?q=css+tableless+layout+&start=0&start=0&ie=utf-8&oe=utf-8&client=firefox-a&rls=org.mozilla:en-US:official]elders[/url] ) te lezen waarom het goed is om je site op te maken zonder gebruik van tabellen of frames, maar met CSS[/quote:e8634b3e32] Tis opgelost. Bedankt :wink:[/quote:e8634b3e32]Heb je nou ook op de 2e alinea gelet?

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.