Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Webdesign (HTML, CSS, Flash)

[sitecheck] www.dj-inpossible.nl

None
29 antwoorden
 • hallo allemaal…

  Ik zou graag willen weten wat jullie van www.dj-inpossible.nl vinden. De site is nog niet helemaal W3C valid maar daar ben ik mee bezig.

  Pim
 • de site geeft op 800x600 (en er zijn nog steeds heel veel mensen die dat gebruiken..) altijd een scrollbalk.
  ik vind de site nogal saai, zowel qua tekstgebruik als opmaak, voor een animator, en dus niet echt uitnodigend voor de doelgroep die je probeert te bereiken. ik krijg geen zin in een feestje…..
 • [quote:ff98a41270="derkdejong"]ik krijg geen zin in een feestje…..[/quote:ff98a41270]zit ik ernaast, maar ik meen me te herinneren dat TS een jaar of wat geleden ook al een sitecheck vroeg. En volgens mij heb ik 'm toen ook gewezen op het feit dat het toch echt i[b:ff98a41270]M[/b:ff98a41270]possible schrijft.

  Maar goed, ik kan me niet aan de indruk onttrekken dat we hier met een betrekkelijk jonge forummer c.q. DJ te maken hebben. Aan je enthousiasme zal het iig niet liggen, gok ik.
 • [quote:75f29bd1e9="derkdejong"]de site geeft op 800x600 (en er zijn nog steeds heel veel mensen die dat gebruiken..) altijd een scrollbalk.
  ik vind de site nogal saai, zowel qua tekstgebruik als opmaak, voor een animator, en dus niet echt uitnodigend voor de doelgroep die je probeert te bereiken. ik krijg geen zin in een feestje…..[/quote:75f29bd1e9]

  Ik werk op een beeldresolutie van 800x600 ( 17") maar ik krijg alleen een verticale scrollbar



  [quote:75f29bd1e9]
  derkdejong schreef:
  ik krijg geen zin in een feestje…..
  zit ik ernaast, maar ik meen me te herinneren dat TS een jaar of wat geleden ook al een sitecheck vroeg. En volgens mij heb ik 'm toen ook gewezen op het feit dat het toch echt iMpossible schrijft.

  Maar goed, ik kan me niet aan de indruk onttrekken dat we hier met een betrekkelijk jonge forummer c.q. DJ te maken hebben. Aan je enthousiasme zal het iig niet liggen, gok ik.[/quote:75f29bd1e9]

  Dat is eerste heb je gelijk in. Het probleem in dat Inpossible niks betekend en dat Impossible onmogelijk betekend. DJ Ongemogelijk vind ik niet echt een naam dus daarom Inpossible.

  Enthousiast ben ik wel, alleen de layout heb ik niet zelf gemaakt want ik heb geen photoshop o.i.d. en kan er ook niet mee overweg. Zou iemand nog puntjes kunnen zeggen die ik zou kunnen verbeteren?
 • My two cents:

  In de header: "maak van uw Feest een echt feest" Moeilijk leesbaar door het gebruikte effect.

  In het menu: Bij de mouseover wordt de link wit, wat m.i. met deze achtergrond niet zo'n gelukkige combinatie oplevert.

  De tekst in de content vind ik niet sterk; rommelige stijl en vrijwel geen informatie.

  Ben niet kapot van het off-site gastenboek; en het contactformulier vind ik ook wat karig.

  [quote:7109eb5b55]Ik hoop dat u na dit verhaal op de hoogte bent[/quote:7109eb5b55]

  nee. Ik heb nog steeds geen idee wie de DJ is, wat zn drive-in inhoudt (geluid, licht?), etc. Eigenlijk heel weinig om te bepalen of deze DJ de juiste is voor 'mijn' feest.

  Sluit me aan bij Derk "ik krijg geen zin in een feestje" en bij Kansloos "aan je enthousiasme zal het niet liggen" succes ermee iig.

  peace
 • He die DJ!

  Even een paar dingen.. Ik ga niet te veel in op de teksten. Ze zien er namelijk uit als een soort van tijdelijke invulling. Zowiezo moet je het lettertype strakker maken en kleiner. Verdana ofzo..

  *Gebruik een close-up foto van de SL. Ziet er mooier uit.
  *Haal het verloop uit je slagzin (kop logo)
  *Nummers UIT de top 40. Niet OVER de top 40.
  *Schrijf inPossible! (hoodletter P )Dit geeft meer betekenis aan de "schrijffout" ;-)
  *Pas op met nieuwsbrieven. Voor je het weet beloof je van alles waar veel werk in gaat zitten. Een nieuwsbrief zou je bv minstens een keer per maand verwachten.. Maar dan moet er toch echt iets te melden zijn.
  *De uitstraling vind ik niet passen bij het onderwerp. Het mag stoerder, vlotter, spannender etc. Kijk naar andere grote dj's voor inspiratie!
  *Zorg dat je teksten lekker lezen. Voorzie nieuwsitems van een aan te klikken foto.
  *Zorg dat de stijl van de openingspagina doorloopt in alle verdere pagina's. Dan heb ik het dus over: Logo's, kleuren, lettertypes etc.
  *Bezoekersteller mag klein in tekstvorm onder de pagina staan. De ene keer dat je 3 bezoekers tegelijk hebt is de moeite niet om er zoveel ruimte aan te besteden.
  *Gebruik referenties en foto's van je vorige feesten. Geeft een beter beeld van wat je verkoopt.
  *Gebruik geen database voor je nieuwsberichten. Is meer werk maar maak gewoon de pagina's handmatig..

  Blijf proberen en verbeteren. En ga niet uit van de kritiek uit je eigen omgeving. Die vinden toch alles mooi ;-)

  Succes verder!

  Gr. J-P

  (P.S. ik heb ooit een opdracht gekregen van DJ Johan Gielen. Deze heb ik weer teruggegeven omdat hij het onderhoud aan iemand anders wou overlaten.. Helaas :-( )
 • Een begrafenisonderneming zou een mooie site kunnen maken met de kleuren die je gebruikt hebt……

  Van een DJ die dance feesten opleukt verwacht ik eigenlijk een totaal andere site. Jouw site moet spanning uitstralen. Er moet eigenlijk een soort electrische vonk naar de lezer overspringen als je begrijpt wat ik bedoel.
  Er zit geen "schwung" in. Noch visueel, noch in de tekst.
  Ik lees in je header de tekst (fade-out): "maak van uw feest echt een feest". De tekst sterft hier weg als het ware……
  Dat is toch niet feestelijk? Het is immers party-time! Laat dat zien!

  Zorg dat ik als lezer zin krijg om jou de muzikale omlijsting van mijn feest te laten verzorgen.
  Ook het taalgebruik kan beter. Het moet allemaal wat overtuigender gebracht worden. Ook zie ik diverse spelfouten. Muziekstylen is geen correcte schrijfwijze.
  Verder: Leg uit wat voor muziek je draait. Hardstyle zegt me namelijk niks. Wat is hardstyle? :oops: Welke muziekstijlen draai je nog meer? Heb je ook lekkere Funk in je programma, of rockmuziek? Leg ook uit welke muziek je beslist niet draait.

  Kortom: ga er nog eens goed voor zitten en leef je eens lekker uit.
  Zet een goede dance-cd op. De beste die je hebt.
  Doe vervolgens je ogen dicht.
  Hoe ziet je site er nu uit?
  Waarschijnlijk heel wat spannender!
 • [quote:536b38fccc="Mrs.Birdlover"]Een begrafenisonderneming zou een mooie site kunnen maken met de kleuren die je gebruikt hebt……

  Van een DJ die dance feesten opleukt verwacht ik eigenlijk een totaal andere site. Jouw site moet spanning uitstralen. Er moet eigenlijk een soort electrische vonk naar de lezer overspringen als je begrijpt wat ik bedoel.
  Er zit geen "schwung" in. Noch visueel, noch in de tekst.
  Ik lees in je header de tekst (fade-out): "maak van uw feest echt een feest". De tekst sterft hier weg als het ware……
  Dat is toch niet feestelijk? Het is immers party-time! Laat dat zien!
  [/quote:536b38fccc]

  Ik denk er dus precies hetzelfde over. Je tekst weg faden geeft geen sterk effect aan de zin zelf. Alsof het de moeite niet is om hem verder te lezen :-?

  [quote:536b38fccc="Mrs.Birdlover"]

  Kortom: ga er nog eens goed voor zitten en leef je eens lekker uit.
  Zet een goede dance-cd op. De beste die je hebt.
  Doe vervolgens je ogen dicht.
  Hoe ziet je site er nu uit?
  Waarschijnlijk heel wat spannender![/quote:536b38fccc]

  Kijk! En dat zijn de betere tips! :D

  Gr. J-P
 • :D
  Ik kan alleen maar dromen van mooie creaties. Helaas kan ik die technisch gezien niet realiseren.
  JP kan dat wel, die maakt dat gewoon!

  Enne……. de tips van JP zijn veel waardevoller dan de mijne ooit zullen zijn.
  Ik lees altijd zijn posts bij sitechecks; want daar steek je een hoop van op!
  :D
 • Bedankt voor de tips. Ik geef eerlijk toe dat deze layout niet door mezelf is gemaakt maar door iemand anders. Ik ga denk ik helemaal overnieuw beginnen alleen is photoshop niet mijn sterkste kant ( lees : heb geen photoshop o.i.d. en kan het ook niet ) Ik ga helemaal overnieuw beginnen maar weet nog niet hoe, waarschijnlijk laat ik het door iemand maken

  Pim
 • ik vind atm ook de fonts te groot ( GNU/Linux , Mozilla 1.7)
 • Pim,

  Laat je niet ontmoedigen door deze sitecheck. Er is niks mis mee als je opnieuw begint. Ikzelf heb meer sites gemaakt die niet gebruikt zijn als wel. Neemt niet weg dat de sites die ik wel publiceer onderdelen hebben uit de "concept" sites.. Zowiezo is het altijd leuk om de lat steeds hoger te leggen. En zolang je het allemaal zelf kan doen, heb je ook totale invloed op het eindresultaat… Daar is ook veel voor te zeggen toch?

  [quote:e7a19e958e="Mrs.Birdlover"]:D
  …..
  :D[/quote:e7a19e958e]

  Thanks! :oops:

  Ik zou zeggen, Mrs voor de technische vragen, Phrea voor opvoedkundig advies en ik voor het creatieve gedeelte. Lijkt me een goed team ;-) :P

  Gr. J-P
 • :D lol
  [size=9:c4ab822cff]
 • Naar mijn mening is de lay-out te standaard. Zeker niet lelijk, maar gewoon te vaak voorkomend.
 • Kan je 1 site noemen waar je zo'n layout nog meer tegenkomt?

  Heb ben de hele dag vandaag bezig geweest met inspiratie opdoen. Ik heb Flash ( Swishmax ) gedownload, maar ik snap er nog niet veel van.

  Toen zat ik te denken aan een templates en dat ga ik waarschijnlijk ook doen. Deze vind ik opzich wel mooi : hier
  Maar toen kwam ik deze tegen : www.dj-inpossible.nl/templates/index.html

  Flash maakt de site wel gelijk al meer 'DJ achtiger' maar dan moet je er wel mee overweg kunnen. Zou iemand zijn mening hierover kunnen uiten of weet iemand een geschikte templates? (gratis)

  Pim
 • Ik vind de lay-out die je gebruikt hebt op zich prima. Niks mis mee.
  Daar kun je een hele leuke spetterende site mee maken.

  Flash beheers ik helaas niet. JP le Conte weet daar heel veel van, misschien heeft hij nog tips e.d. voor je.
 • Leconte site is ècht vet in FF.
  :-?

  [img:08812eedf8]http://home.hccnet.nl/m.schouw/leconte.jpg[/img:08812eedf8]
 • //Offtopic:

  Voor Rieske.

  Rieske is een aardige vent
  Die alle inns and outs van spyware kent.
  Beveiliging & privacy heeft zijn eigen rijzende ster
  Zijn naam is Rieske, die schopt het nog ver.

  Een ding weten we allemaal
  Webdesign is een ander verhaal
  JP is hier onbetwist
  De enige echte grafische specialist
  En waarom ziet Rieske in zijn browser dan niets staan?
  Heel Simpel. Firefox kan zoveel moois gewoon niet aan :P
 • Mozilla screenie ook nog plaatsen!? :P

  [size=9:e53148fd35]Mgoe, weer een link voor http://www.promozilla.org/blacklist/blacklist.y[/size:e53148fd35]
 • :evil:
  Nee, geldt ook voor Mozilla. Is allemaal 1 pot nat. :wink:
  Edit//
  By the way, de site van JP is nog niet klaar.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.