Vraag & Antwoord

Webdesign (HTML, CSS, Flash)

[sitecheck] www.battle-lines.biz

13 antwoorden
 • Hoi hoi ben beginnende in het hele internetsite bouwen enzo en kan wel wat tips enzo gebruiken van echte sitebuilders. Site is de site van mijn clan maar ja kan nog veel veranderen natuurlijk altijd under construction enzo. Groetjes [url]www.battle-lines.biz[/url]
 • 4 posts, waarvan twee [deze en [url=http://forum.computertotaal.nl/phpBB/viewtopic.php?t=131709]deze[/url]] met link direct in de post... Je site is wat somberig, en te breed voor 800 users. Verder vind ik het kleurschema niet zo, verder nog niet gekeken. Het concept is trouwens wel leuk.
 • Leuke achtergrond en ook een mooie splash maar voor de rest vind ik al die boxjes nix.. Ook zou je eens wat leuke link effecten kunnen gebruiken met CSS..
 • Heb even snel gekeken: Ik vind de opzet heel leuk en goed passen bij het onderwerp. Ook die boxjes gaan er bij mij goed in. Echt stoer. De rode kleuren vind ik heel mooi. Alleen de mouse-over van die plaatjes zou ik een andere kleur geven. Ik vind die aqua kleur niet zo mooi bij het rood passen. Succes!
 • Thanks voor de tips :) zonder feedback is het soms moeilijk om je site aan te passen. dus keep the tips coming :D
 • Hoi, De opzet met blokken is idd wel leuk. Toch komt de site erg lomp over. Hieronder zal ik wat puntjes opsommen. Misschien heb je er wat aan.. *Geen witte outline om het logo *Knoppen komen flets over. Het zou beter bij de site staan als de afbeeldingen een beetje duister zijn. *Op 1024x768 heb ik een verticale scroller..? *Let op je tekstopmaak! Ga blokken niet voltypen van rand tot rand. Dit leest niet fijn en ziet er rommelig uit.. Succes verder met de site! Gr. J-P
 • Thanks voor de tips, nog meer? :) wat voor kleuren combo beter is etc.
 • Tip: werk subtieler en steek meer tijd in hetgeen je maakt. Kijk goed om je heen, doe inspiratie op, wees kritisch, en nog 1 keer: neem de tijd ervoor!
 • Kun je dat een beetje uitleggen, hoe werk je subtieler, kleurencombinaties? minder druk? de site is nog lang niet perfect natuurlijk ook niet voor mijn doen, maar ja tijd heb je ook niet altijd natuurlijk. Hectische wereld heh :)
 • Ik vind je achtergrond een beetje storend. Wanneer je scrolt over de pagina zie je duidelijk de randen van je achtergrondplaatje. Maak je achtergrond fixed en zet hem links boven in de hoek. Zorg dat onder en rechts overlopen in de zelfde kleur en gebruik deze kleur als background-color. Verder vind ik de opzet orrigineel, maar te grof afgewerkt.
 • Thanks voor je tips, maar hoe bedoel je te grof? En kan iemand me vertellen hoe ik de achtergrond passend kan maken? En de resolutie 800x600 kan maken?
 • ik ben het wel met iedereen eens, maar ik zou een wat duidelijkere navigatie doen.. als ik op iemand profile ben kom ik met moeilijkheid weer op de index..
 • [quote:a084023f8f="Strate jacket [BL]"]Thanks voor je tips, maar hoe bedoel je te grof? En kan iemand me vertellen hoe ik de achtergrond passend kan maken? En de resolutie 800x600 kan maken?[/quote:a084023f8f] Popup misschien? :lol: He he he, lekker fout om te zeggen! :lol:

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.