Vraag & Antwoord

Webdesign (HTML, CSS, Flash)

kan ik 2 websites maken op mijn hccnet-homepageruimte?

10 antwoorden
  • Hallo, Ik wil een tweede website maken en aangezien beide websites makkelijk op de 20 MB hccnet-homepageruimte passen, vroeg ik af of het mogelijk is om ze er beide op te plaatsen. De websites moeten onafhankelijk zijn en een eigen domeinnaam krijgen. Is dit mogelijk en zoja, hoe doe ik dat?
  • ja dat kan, uhm.... maar ik weet niet hoe..... :wink: heb het zelfde in overleg met mijn provider gedaan en het werkt goed hoor.
  • je kunt toch gewoon: http:///hccnetblababla.nl/accountnaam/index.html = eerste site http:///hccnetblababla.nl/accountnaam/site2/index.html = 2de site http:///hccnetblababla.nl/accountnaam/site3/index.html = 3de site en dan even bij www.dot.tk een domeinnaampje voor alle anders sites aanvragen, en klaar is kees.
  • [quote:0fb65bdef3="roelieboelie"]en dan even bij www.dot.tk een domeinnaampje voor alle anders sites aanvragen, en klaar is kees.[/quote:0fb65bdef3] .tk...? Of je koopt een domeinnaam...
  • Kind kan de was doen!
  • [quote:8e9db3e486="Ener Nestraa"][quote:8e9db3e486="roelieboelie"]en dan even bij www.dot.tk een domeinnaampje voor alle anders sites aanvragen, en klaar is kees.[/quote:8e9db3e486] .tk...? Of je koopt een domeinnaam...[/quote:8e9db3e486]Of als iemand die het als hobby doet heeft daar geen geld voorover. En het is toch reklamevrij!
  • Een domeinnaam kost tegenwoordig echt nog maar heel weinig, 't is juist interessant voor de hobbyist. Een tk domein is alleen handig om het makkelijk terug te vinden, verder staat het heel erg slecht. Kun je beter direct naar de webspace van je provider verwijzen.
  • [quote:d67f02e573="MichielPH"]Of als iemand die het als hobby doet heeft daar geen geld voorover. En het is toch reklamevrij![/quote:d67f02e573]of een hele vette pop-up als je daarvoor geen blocker hebt ;)
  • Bedankt voor jullie reakties. Ik wist niet dat het zo simpel was. Ik heb gisteren bij HHCnet een tweede domeinnaam aangevraagd, alleen.. :-? Nu vraag ik me ineens af of ik nu wel een tweede website krijg of dat beide domeinnamen aan dezelfde adres en dus website gekoppeld worden. Dat laatste is uiteraard niet de bedoeling.. :o Ik heb ze een e-mail gestuurd en gevraagd hoe dit zit. Als ik hun reaktie heb, plaats ik hem hier.
  • [quote:af542a5a40="wally"][quote:af542a5a40="MichielPH"]Of als iemand die het als hobby doet heeft daar geen geld voorover. En het is toch reklamevrij![/quote:af542a5a40]of een hele vette pop-up als je daarvoor geen blocker hebt ;)[/quote:af542a5a40] die kan je gewoon uit zetten in je instellingen bij dot.tk

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.