Vraag & Antwoord

Webdesign (HTML, CSS, Flash)

Netstat in PHPnuke

5 antwoorden
  • Ik ben sinds 1 dag een beetje met PHPnuke aan het experimenteren. Maar nu kan ik geen netstatteller op mn site krijgen.. weet iemand hoe ik dit voor elkaar krijg? Hoe kan ik een teller in een "block" krijgne? Wanneer ik de gewone netstatcode in het blok zet, krijg ik niks te zien :cry: dus kan iemand helpen?
  • welk programma bebruik je.... met dreamweaver moet je er gewoon op gaan staan en dan het scherm splitten en daar invoegen.... :D
  • je hebt dus waarschijnlijk geen idee van wat PHPnuke is... je werkt niet met dreamweaver om alles te editen, maar kan alles online (door in te loggen) aan je site veranderen, content forums, etc. weet iemand welke code ik moet invoeren in de "content" vane en nieuwe BLOCK om te zorgen dat netstat het wel doet?
  • [quote:3972812e7b="Plopoog"]je hebt dus waarschijnlijk geen idee van wat PHPnuke is... je werkt niet met dreamweaver om alles te editen, maar kan alles online (door in te loggen) aan je site veranderen, content forums, etc. weet iemand welke code ik moet invoeren in de "content" vane en nieuwe BLOCK om te zorgen dat netstat het wel doet?[/quote:3972812e7b] PHPnuke templates :evil: ga php dan gwoon leren dan heb je er ook geen last van...
  • ten eerst, ik kan al php... (ik ben nu al bezig mn eigen CMS te schrijven) ten tweede, ik heb al met een phpcode geprobeerd de code in te voeren, wat nu gelukt is.... [quote:d57dc7152f]PHPnuke templates ga php dan gwoon leren dan heb je er ook geen last van...[/quote:d57dc7152f] als we hierover gaan beginnen dan zeg ik alleen, je "webdesignbedrijfje", verder zeg ik al niks meer. en dan dit nog ;) lees de faq van deze catogorie van het forum even door [quote:d57dc7152f]7. blijf vriendelijk Als iemand een vraag stelt die in jouw ogen enorm simpel is, blijf dan toch vriendelijk. Niet iedereen zit op hetzelfde kennisniveau. Persoonlijke aanvallen worden pertinent niet getolereerd. Een waarschuwing* volgt. [/quote:d57dc7152f] als hoewel ik niet denk dat je kennisniveau hoger ligt :roll:

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.