Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Webdesign (HTML, CSS, Flash)

[sitecheck] DMCZ.tk

J-P Le Conte
13 antwoorden
 • Zo, deze website is meer bedoelt voor lol en voor mij en mijn vrienden, maar het was meteen een oefeningetje voor mijn html :) . Heel veel links werken dus niet (en zullen waarschijnlijk nooit werken :lol: ) en de tekst maakt ook niet veel uit (oja, trek je niet aan van de banner mouseover he, niets persoonlijks :wink:), maar het gaat me puur om de photoshop en eventueel de source. Zeg het maar :)

  www.dmcz.tk
 • [quote:4c2a78b19f="carlobernardini"]…maar het was meteen een oefeningetje voor mijn html :) … maar het gaat me puur om de photoshop en eventueel de source. Zeg het maar :)[/quote:4c2a78b19f]
  Wat betreft de source: frames, tabellen voor layout en pop-ups…
  Zullen we maar zeggen dat dit een voorbeeld is van hoe het [i:4c2a78b19f]niet[/i:4c2a78b19f] moet?
 • popup is van dot.tk, kan ik niets aan doen… Verder, frames?? waarom?? enne, jah, meeste mensen gebruiken tabellen voor de indeling, dusseee…waarom niet.
 • Frames zijn niet nodig en zoekmachine- en bookmark onvriendelijk.
  Tabellen voor layout? http://www.hotdesign.com/seybold/
 • maar over welke frames heb je het echt??? er staan helemaal geen enkele frames…. :-?
 • frames zijn blijkbaar ook van dot.tk :(
 • Die frames zijn volgens mij niet van .tk ik ken genoeg mensen die een tk hebben en waar geen frames op staan (iig zo als ik het bekijk met mijn enigzins beperkte webdesign kennis)
  Die popup van .tk kon je uitschakelen bij de opties van je account of iets dergelijk, weet overigens niet of dit nog zo is.
 • sjah dot tk is ook klote maarja.. Ik heb iig geen frames gebruikt….
 • Dot tk heeft volgens mij twee manieren om een website aan hun domeinnaam te verbinden, namelijk 1) via een frame om de eigenlijke site heen, en 2) via een letterlijke forward naar de website. Op manier 1 blijft er .tk staan in de adresbalk, op manier 2 niet. De popup krijg je er op beide maniere gratis en voor niks bij.

  Ik vind de pagina er best oké uitzien, behalve dan die gruwelijke (in de negatieve betekenis) foto die links staat, maar dat is vast je bedoeling. Verder zie ik een marquee en dat vinden mensen niet altijd fijn. Hij komt op mijn Firefox 1.0 ook helemaal verkeerd op het beeld (verschoven).

  Het argument 'iedereen gebruikt toch tabellen', tja, wat vind je er zelf van… Van het argument.

  O ja, het menu linksboven, daar heb je voor de menu-items under- en euh upperline of hoe dat ook heet, maar de lijn van de ene link gaan door de lijn van de andere link heen. Vind ik niet mooi, is ook niet de bedoeling denk ik?
 • [quote:7d95993eee="boelieboelie"]Ik vind de pagina er best oké uitzien, behalve dan die gruwelijke (in de negatieve betekenis) foto die links staat, maar dat is vast je bedoeling. [/quote:7d95993eee]
  Wat? T'is mn zus :lol:
  [quote:7d95993eee="boelieboelie"]Verder zie ik een marquee en dat vinden mensen niet altijd fijn. Hij komt op mijn Firefox 1.0 ook helemaal verkeerd op het beeld (verschoven).[/quote:7d95993eee]
  Jah, maar t'is ook voor onder vrienden bedoeld en die gebruiken (behalve ik dan :)) vrijwel allemaal IE :( .. Anders had ik het ook zeker niet gedaan, eerder een JS Newsticker gemaakt.
  [quote:7d95993eee]Het argument 'iedereen gebruikt toch tabellen', tja, wat vind je er zelf van… Van het argument.[/quote:7d95993eee]
  T'is makkelijker :lol:
  [quote:7d95993eee]O ja, het menu linksboven, daar heb je voor de menu-items under- en euh upperline of hoe dat ook heet, maar de lijn van de ene link gaan door de lijn van de andere link heen. Vind ik niet mooi, is ook niet de bedoeling denk ik?[/quote:7d95993eee] Neej is niet de bedoeling idd, had ik nog niet ontedekt, bedankt.
 • ik vind de fonts ook te groot, verder zou ik dat plaatje links van het logo weghalen / veranderen.

  Ook zit het balkje met :: te hoog bij het oudste nieuwsitem.

  Verder zou ik wat ruimte laten tussen de linker items (navigatie, foto van de maand) en de rechteritems (het nieuws)

  [firefox 1.0]
 • [quote:9b088d8913="Chestah"]ik vind de fonts ook te groot, verder zou ik dat plaatje links van het logo weghalen / veranderen.[/quote:9b088d8913]
  Dat ene met de hand of het pissende mannetje?

  En wat de font betreft, ik vindt hem eigelijk best klein al.. Komt dat niet door FF1.0? Of je tekstinstellingen?
 • die hand.

  font instellingen staan bij mij op normaal (Firefox/Linux), of het aan firefox ligt kan ik niet zeggen, ik vind het zelf wel een normale tekstgroote.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.