Vraag & Antwoord

Webdesign (HTML, CSS, Flash)

Frontpage 2003: Pagina binnen pagina

3 antwoorden
  • Beste CT!ers, Ik heb een vraagje... Ik heb een website gemaakt met frontpage 2003 (niet dat ik hier een held in ben maar ik doe mn best :D)... Nou heb ik ook een gastenboek en een forum aangemaakt... Ik zou graag zien dat ik dit forum en dit gastenboek kan openen binnen mijn site (zoals op deze site bij bijvoorbeeld gastenboek gebeurd http://www.jcescobar.tk ) en dat dan dus zeg maar het menu gewoon blijft staan.. Kunnen jullie mij uitleggen hoe ik dit tot stand kan brengen? M.Vr.Gr Joost Groot
  • Ik weet niet hoe het precies zit bij Frontpage maar als het goed is kan je bji de eigenschappen van een link ook een target opgeven en daar zou dan bijvoorbeeld _self moeten staan (dit is wanneer hij in hetzelfde frame moet worden geladen.)
  • [quote:75280d55b4="cHiLlaH"]Ik zou graag zien dat ik dit forum en dit gastenboek kan openen binnen mijn site (zoals op deze site bij bijvoorbeeld gastenboek gebeurd http://www.jcescobar.tk ) en dat dan dus zeg maar het menu gewoon blijft staan..[/quote:75280d55b4] De site die je noemt werkt met frames. Is jouw pagina ook verdeeld in frames? Zoja, dan moet je de link als target [i:75280d55b4]_framenaam [/i:75280d55b4]meegeven.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.