Vraag & Antwoord

Webdesign (HTML, CSS, Flash)

Kijk ff naar mijn site

15 antwoorden
 • Het is mijn allereerste site dus het steld qua techniek en lay-out nog niet veel voor, toch wil ik een mening horen en tips horen wat er beter kan. http://tinyurl.com/3jtew Bedankt.
 • Het kan inderdaad beter, zowel qua techniek als lay-out. Het is een typische Frontpage website met veel overbodige code. Zo, dan nu eerst het slechte nieuws: :wink: Ik mis een header, die zou het heel erg goed doen op je site. Tevens zou ik voor het Verdana (Arial, Helvetica) lettertype kiezen, in een iets lichtere kleur om het beter leesbaar te maken. Nu zie ik op pagina "Camera" ineens Times New Roman verschijnen, dat zou ik omzetten. De achtergrond vind ik op zich wel mooi, maar ik zie dat het linkerframe en de content niet mooi qua patroon op elkaar aansluiten. Dat is jammer. Verder zou ik de contenttekst wat meer uitlijnen. De tekst staat helemaal tegen het linkerframe aan, daar mogen best een paar pixels ruimte tussen zitten. Statistiekteller moet je wegwerken en niet bovenaan je site zetten. Bezoektersteller mag eraf van mij. De plaatjes van 4th generation en zo zou ik weghalen, het voegt niets toe, ze staan er een beetje plompverloren....... Als ik op de hyperlinks bij "camera" klik, kom ik op een pagina van fuji. Op zich niet mis mee, maar die site staat niet zo mooi in je frame. Het plaatje gastenboek kan ook weg, maak gewoon een hyperlink. Nu het goede nieuws: De pagina's met de afzonderlijke albums erop vind ik mooi. Het zou echter nog mooier zijn, als je de achtergrond van je website ook daar gebruikte in plaats van zwart. De foto's die je gemaakt hebt zijn zeer mooi en verdienen een mooie website. Ga er daarom nog eens even lekker voor zitten. Deze site is helemaal niet slecht voor een beginner. Als dit je eerste website is, dan ben ik benieuwd naar de volgende.....! Nog een paar tips: Leer HTML, en leer ook wat CSS. En...gebruik in de toekomst liever geen frames meer..... :wink: Probeer eenheid in de opbouw van je site te creeeren. Succes!!!
 • Oke bedankt, hier kan ik ff mee verder.
 • Weet misschien iemand een oplossing tegen het volspammen van mijn gastenboek? Ik moet dagelijks alle zooi eruit halen dat vanuit nieuwsgroepen komt :x Is er misschien een progje dat hostname en ip kan weergeven van diegene die iets in het gastenboek schrijft? Dat zou makkelijk zijn ivm klachten naar de desbetreffende providers van de spammers. Misschien bestaat er wel een kant en klaar gastenboek dat zoiets kan?
 • [quote:2b828d56b7="Mobie-2"]Weet misschien iemand een oplossing tegen het volspammen van mijn gastenboek? Ik moet dagelijks alle zooi eruit halen dat vanuit nieuwsgroepen komt :x Is er misschien een progje dat hostname en ip kan weergeven van diegene die iets in het gastenboek schrijft? Dat zou makkelijk zijn ivm klachten naar de desbetreffende providers van de spammers. Misschien bestaat er wel een kant en klaar gastenboek dat zoiets kan?[/quote:2b828d56b7] :o Heb net even gekeken....dit is inderdaad echt erg zeg....... Neem anders een gastenboek van myGB. Daar kun je tenminste ip nummers zien en ook blokkeren.......lijkt me wel handig in jouw geval! www.mygb.nl
 • Oke bedankt Birdlover, dit zocht ik, een gastenboek die ip weergeeft en waarin ik personen kan blokkeren. Nu kan ik verder :) Thanks.
 • :( Je kunt meteen beginnen met blokkeren Mobie......
 • [quote:8786e11f91="Mrs.Birdlover"]:( Je kunt meteen beginnen met blokkeren Mobie......[/quote:8786e11f91] Is al gebeurt. Stja, sommige gasten zijn echt te triest voor woorden.
 • Stja, het is helaas de oplossing toch niet, men gaat gewoon door met posten via anonieme proxy's. Ik kan wel al die ip's blijven invoeren maar dat is de oplossing ook niet echt :( Iemand misschien nog een idee om van dat lastige spammen af te komen?
 • tja, de oplossing = geen gastenboek, gelijk van al het gezeur af... maar ook niet echt "gezellig"
 • [quote:5f2a09877d="Mobie-2"] Iemand misschien nog een idee om van dat lastige spammen af te komen?[/quote:5f2a09877d] ipv plaatsen in het gastenboek; mail het bericht naar jezelf en werk op de regenachtige zondag de boel bij.. t.
 • Heb je ook een link van je oude gastenboek? En mag het diafragma-geluid weg?
 • [quote:f5dd91d9f6="MichielPH"]Heb je ook een link van je oude gastenboek? En mag het diafragma-geluid weg?[/quote:f5dd91d9f6] Die link staat onderaan in mijn nieuwe gastenboek, maar de zooi heb ik er inmiddels uitgehaald.
 • Als al de spam berichten hetzelfde zijn dan kan je misschien die berichten niet toelaten? Of zorg voor een soort van verificatie plaatjes (dat men letters moet intypen die op een figuur te zien zijn). Over de site in het algemeen:[list:e48e86616f][*:e48e86616f]Zorg voor een header, dat maakt de site ineens een stuk mooier.[*:e48e86616f]Haal het klik-geluidje weg, het is zeer vervelend.[*:e48e86616f]De site zou er veel beter uitzien moest je, in de linker bovenhoek van de frame rechts onder, een prentje steken dat een gebogen hoek maakt. Ik kan het moeilijk uitleggen, ik bedoel zoiets als hier: [url]http://www.geekcomix.com/si/Images/corner.gif[/url][*:e48e86616f]Zet het icoontje voor je statistieken onderaan de pagina, best aan de rechterkant.[*:e48e86616f]Laat links naar buiten je website in een nieuw venster openen.[*:e48e86616f]Maak bij e-mail een formulier, je kan best nooit je e-mail adres vrijgeven en zeker niet als je al last hebt van spam op je website.[/list:u:e48e86616f]Verder wil ik er nog aan toevoegen dat deze site er subliem uitziet voor iemand's eerste site te zijn! Je bent al goed op weg, doe zo verder en dan kunnen we binnenkort naar een website gaan die bijna zo prachtig is als de foto's die erop staan.
 • Oke bedankt ik zal van je commentaar zeker gebruik maken.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.