Vraag & Antwoord

Webdesign (HTML, CSS, Flash)

Dreamweaver Main target niet te vinden.

3 antwoorden
  • :( Hallo allemaal, Ik ben begonnen om een website te maken. Dit doe ik nu met dreamweaver studio mx. Ook ben ik nu bezig om de html taal te leren. Dat is niet even makkelijk om met mijn 66 jaren ook nog naast Delphi een andere taal toe te eigenen. Zeker zal het mij lukken. Toch ziet ik hier met een moelijkheid die ik graag opgelost zou willen zien. Ik heb een website gemaakt in de design mode van dreamweaver en dat ging helemaal niet zo gek. Het is een site met 3 frames. Main, navigator een hoofd frame. zie http://www.xs4all.nl/~fwerner/testdir/Index2.htm U kunt zien dat ik flash buttons gebruik en hier gaat het eigenlijk om. Wanneer je de buttons wilt editen kun je de targed instellen in blank, parent, self en top. Helaas zie ik geen Main optie. Nu kan ik geen andere html paginas aan toevoegen. Wat heb ik fout gedaan dat dit niet optioneel is. Graag een hint dat ik verder kan gaan. Met vriendelijke groeten ..... Werner P.S. Wie een spelfout vind, mag hem houden.
  • Maak van [code:1:fc46cdb2ec]<frame src="littlemainframe.htm">[/code:1:fc46cdb2ec] eens [code:1:fc46cdb2ec]<frame src="littlemainframe.htm" name="main">[/code:1:fc46cdb2ec] en nu staat "main" er wel bij.
  • suay Hartelijk dank, het werkt. Dit zal mijn dus niet meer gebeuren. Maar het is het begin van een nieuwe uitdaging en het leuke hiervan is dat je ook nog creatief bezig bent. Als de avator afbeelding je eigen hond is dan is het een lieverd. Met vriendelijke groeten Werner

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.