Vraag & Antwoord

Webdesign (HTML, CSS, Flash)

Vraag over phpBB

6 antwoorden
  • Ik ben admin op een nieuw game forum.Ik woon in Belgie,het forum wordt gehost in Nederland.Ik heb het forum niet zelf geinstalleerd aangezien ik niet phpBB kan scripten.Ik heb dus ook geen map fozo hiervan op de pc staan.Nu wil ik een template van phpBB.com gebruiken op het forum.Dus mijn vraag :Hoe doe ik dit (kan dus niet phpBB scripten) en kost dit iets ?Ook moeten de gebruikers ook de huidige template nog kunnen gebruiken /kiezen.
  • http://www.google.nl/search?q=phpbb+theme+installation http://www.phpbb-design.com/faq/install_templates.php
  • goed, je kan niet "scripten", wat overigens helemaal niet hoeft bij phpbb, maar je kan toch wel simpelweg documentatie lezen? t.
  • Je moet gewoon het template in de templates-map uploaden, dit staat duidelijk in de documentatie, mocht je hulp nodig hebben kun je het mij vragen (ook op msn bijvoorbeeld). :wink:
  • [quote:a3426e2ae4="LGoosens"]Je moet gewoon het template in de templates-map uploaden, dit staat duidelijk in de documentatie, mocht je hulp nodig hebben kun je het mij vragen (ook op msn bijvoorbeeld). :wink:[/quote:a3426e2ae4] Dat is het juist,ik heb helemaal geen map daarvan op de pc.Iemand heeft het forum geinstalleerd,en dan overgedragen aan mij.
  • Die map zal ook niet op je eigen pc staan, maar zal op de server staan. Via ftp moet je de server benaderen, de juiste gegevens hiervoor zou je moeten krijgen van degene die het voor je geinstalleerd heeft.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.