Vraag & Antwoord

Webdesign (HTML, CSS, Flash)

[flash] Templatemonster.com Templates met flash ?

10 antwoorden
  • Hallo, ' Stel dat ik nu een template van templatemonster.com wil bestellen , dan zit daar een flash animatie in. Met standaard tekst natuurlijk. Hoe kan ik die standaard tekst wijzigen ? Met welk programma gaat dat makkelijk ? Dank Freek
  • [quote:a4d492c4ca="THE_GAME_MEN!"] Stel dat ik nu een template van templatemonster.com wil bestellen , dan zit daar een flash animatie in. Met standaard tekst natuurlijk. Hoe kan ik die standaard tekst wijzigen ? Met welk programma gaat dat makkelijk ?[/quote:a4d492c4ca] Gewoon met Macromedia Studio of iets dergelijks!
  • [quote:b936adfb42="brandsrus"] Gewoon met Macromedia Studio of iets dergelijks![/quote:b936adfb42] "macromedia studio of iets dergelijks" is nogal "breed"; als je nou het antwoord niet weet, post dan niet ..... als je een template koopt, krijg je de *.fla source files erbij. Die open je in flash en pas je aan, daarna maak je er swf files van.
  • [quote:e43a4b5b82="teacher"][quote:e43a4b5b82="brandsrus"] Gewoon met Macromedia Studio of iets dergelijks![/quote:e43a4b5b82] "macromedia studio of iets dergelijks" is nogal "breed"; als je nou het antwoord niet weet, post dan niet ..... als je een template koopt, krijg je de *.fla source files erbij. Die open je in flash en pas je aan, daarna maak je er swf files van.[/quote:e43a4b5b82] Dat is een alles in een Studio voor alles wat met Flash te maken heeft enz.
  • [quote:1fd5b4dd75="teacher"][quote:1fd5b4dd75="brandsrus"] Gewoon met Macromedia Studio of iets dergelijks![/quote:1fd5b4dd75] "macromedia studio of iets dergelijks" is nogal "breed"; als je nou het antwoord niet weet, post dan niet ..... als je een template koopt, krijg je de *.fla source files erbij. Die open je in flash en pas je aan, daarna maak je er swf files van.[/quote:1fd5b4dd75] Dat klopt idd , Flash is dat een programma of bedoel je daar gewoon "flash" mee :-?
  • [url=http://www.google.nl/search?hl=nl&q=how+to+edit+fla&lr=]http://www.google.nl/search?hl=nl&q=[b:a50b0182d0]how[/b:a50b0182d0]+[b:a50b0182d0]to[/b:a50b0182d0]+[b:a50b0182d0]edit[/b:a50b0182d0]+[b:a50b0182d0]fla[/b:a50b0182d0]&lr=[/url] [url=http://www.macromedia.com/software/flash/]Flash MX[/url]...
  • Ok bedankt , maar als ik dat .fla ding open zie ik alleen loading ( zie je normaal in de browser eerst ook en daarna speelt ie af ) maar dat ding blijft laden , er gbeurt niets. Ik kan dus ook nu geen tekst editten. Open ik het .swf file speelt hij het alleen maar af... Ik gebruik Flash MX Freek
  • misschien moet je even een flash how to lezen, of een boek scoren.. Als je je timeline verder sleept, zie je dan wel tekst? t.
  • Kan aan je install liggen, of je interpretatie van hoe flash werkt. En kijk nou eerst eens verder dan je neus lang is, heb het al vaker bij mezelf gedacht, nu zeg ik het eens.
  • Mn neus is erg lang duz ;) Nee ik heb overal geklikt enzo maarre ik krijg niets te zien. Onthoud dat ik nog nooit met Flash MX of uberhaubt met flash hebt gewerkt Freek

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.