Vraag & Antwoord

Webdesign (HTML, CSS, Flash)

[Site check] sjj-productions.com

23 antwoorden
 • Hoi, Sinds een tijdje heb ik een portfolio voor m'n websites die ik bouw. Graag zou ik willen weten of deze site voldoet aan de eisen of niet. Ik heb inmiddels al de CSS en HTML gevalideert en dat was OK. Als iemand nog opbouwende kritiek heeft hoor ik dat graag! O ja, vergat ik bijna de link te vermelden. Dat is www.sjj-productions.com. Groten, Sang-Hyun Jongeleen
 • Forbidden You don't have permission to access / on this server.
 • [quote:89ce716c38="JBS"]Forbidden You don't have permission to access / on this server.[/quote:89ce716c38] Dat komt door de . (punt) achter com. Die punt moet uit de link.
 • heuh... Ik dacht in eerste instantie dat ik op een pornosite was beland, dat lijkt me niet de bedoeling. Kwam door zowel dat meisje als dat roze. Da's overigens geen waardeoordeel, het was gewoon mijn eerste indruk. De kleuren.. Tja.. Tegenwoordig zijn die 'in', maar ik zou niet deze combinatie kiezen. Linksboven zie ik ten eerste een raar rechthoekje en ten tweede een plaatje van slechte kwaliteit. Al met al een beetje raar. Wat het moet uitstralen, is me niet duidelijk. Wil je een site over computerhardware, geile chickies, een persoonlijke site? En tja, codetechnisch heb je misschien wat aan de links die ik in de [url=http://forum.computertotaal.nl/phpBB2/viewtopic.php?t=143077]sitecheck van Kw3Ls[/url] heb gezet.
 • Misschien dat Teacher nog eens een blik kan werpen op je introtekst. Maak je deze site voor een Engelstalig publiek? Probeer verder inderdaad de site eens in CSS te maken ipv in een tabel. 'Goeie' HTML is meer dan valid zijn. Zie voor meer info daarover de post van Boelieboelie
 • Slechte kwaliteit afbeeldingen, de links werken niet, portoflio=portofolio, you'd enjoy=you'll enjoy etc.. Sluit me aan bij eerder genoemde 'eerste indruk' en kleurgebruik. CB
 • Owjee... De volgende die denkt 'webdesigner' te zijn.. ..en dan ben ik zo streng he. De site is een gruwel, het kleurgebruik is _erg_ slecht, de foto's slaan als een tang op een varken [om over de kwaliteit maar te zwijgen] , er zit 0, nada, niets aan design in, er mist creativiteit,inzicht., etc. Dude, dit zou je etalage moeten zijn. Met alle respect, dit is nix, zeker niet voor iemand die websites zou moeten kunnen vormgeven.
 • Interested topics moet dat niet zijn interesting topics ? Afbeelding linksboven is dat een harde schijf of een videoband, vaag plaatje in elk geval. Geen link wie werkt. Samengevat het is echt slecht, je moet nog een hoop leren.
 • Inderdaad, voor iemand die claimt webdesigner te zijn is dit belabberd.
 • Kleurgebruik is niet mooi, links werken niet, de plaatjes zijn van slechte kwaliteit en niet mooi afgewerkt. Op de foto rechtsboven zit een vrouw in een rare, krampachtige houding en er lijkt iets vreemds te zijn met haar arm. Als je perse een vrouw in je header wilt hebben, neem dan een schitterende foto en verander de achtergrondkleur in een warme tint. Laat haar relaxed liggen over de hele breedte van de header. Ik heb geen idee waar deze site nou precies over gaat, dus weet ik ook niet welke lezers tot je doelgroep behoren. Kortom: werk aan de winkel.
 • Goed.. Ik zeg het maar gewoon: "uithuilen en opnieuw beginnen".....
 • Was zelf ook al ongeveer tot het oordeel gekomen. Dat kleuren e.d niet helemaal aansluiten. Ben momenteel druk bezig met een nieuwe ontwerp neer te leggen. Daarbij zal ik alle commentaar, en opmerkingen meenemen. Bedankt, voor 't beoordelen van de site!
 • Deze layout was idd niet wat ik precies zocht. Ik denk dat ik perongeluk de verkeerde kleuren instellingen e.d heb gebruikt. In veronderstelling van een test ontwerp. Morgen is de nieuwe versie bescikbaar, hetzij met een nieuwe kleuren instelling die hopelijk wel klopt. Het zij met een betere content. Ik had al een voorgevoel dat deze layout niet helemaal is wat 't zou moeten. De layout was klaar in 30 minutes. Iets wat me overgens meestal rond de 140 minuten duurt. Dus hopelijk is de volgende beter.
 • Ik ben vandaag maar eens gaan kijken hoe ik de site beter kon krijgen. Ik heb wat nieuwe tutorials gevolgd van Firefox en heb een aantal veranderingen gemaakt. Hopelijk is deze site wat beter. Moet eerlijk toegeven dat het vorige ontwerp een buiten beentje was. Ik hoop dat deze site beter tot z'n recht komt. Is dat niet 't geval, dan verander ik 't weer even.
 • Eerlijk is eerlijk ziet er beter uit, maar de links werken nog niet zowel in Firefox als in IE.
 • Die links komen morgen of overmorgen aan de beurt... Voor een aantal heb ik de pagina's al klaar staan. Alleen was niet helemaal tevreden met de informatie die ik had verzameld. Ik hoop over 2 dagen, alle link pagina's te hebben aangevuld met de juiste informatie.
 • [quote:783b5a9f78="speedysh464"]Deze layout was idd niet wat ik precies zocht. Ik denk dat ik perongeluk de verkeerde kleuren instellingen e.d heb gebruikt. In veronderstelling van een test ontwerp. Morgen is de nieuwe versie bescikbaar, hetzij met een nieuwe kleuren instelling die hopelijk wel klopt. Het zij met een betere content. Ik had al een voorgevoel dat deze layout niet helemaal is wat 't zou moeten. De layout was klaar in 30 minutes. Iets wat me overgens meestal rond de 140 minuten duurt. Dus hopelijk is de volgende beter.[/quote:783b5a9f78] Ik snap heel veel niet van deze post... [how the f*ck gebruik je 'per ongeluk' de "verkeerde kleur instellingen e.d"] Een goed design [ik neem aan dat jij met 'layout' design bedoelt, een layout is immers niets meer dan plaatsing van -in dit geval website- onderdelen] maak je niet in 140 minuten, ammenooitniet, nu niet, gister niet, en morgen ook niet. Het nieuwe 'design' is zelfde laken en pak, weer sla je de plank mis, en denk je er makkelijk vanaf te komen, maar zo werkt het dus niet.
 • [quote:7951f9ca3f="speedysh464"]Ik ben vandaag maar eens gaan kijken hoe ik de site beter kon krijgen.[/quote:7951f9ca3f] Ziet er inderdaad beter uit dan je eerste versie. Nog wel een vraag: richt je je voornamelijk op Nederlandse klanten, of wil je internationaal aan de slag? Als het eerste het geval is: waarom maak je dan niet een Nederlandstalige site (met eventueel een Engelse versie ernaast)? Als het tweede het geval is: laat alsjeblieft je teksten nakijken door iemand die de Engelse taal beter beheerst dan jij. Een spellingscontrole met een Engelstalige versie van Word/OpenOffice/elke willekeurige tekstverwerker zal je ook al een flink stuk op weg helpen. Misschien ben ik wel aan mierenn**ken, maar je Engels is niet best.
 • Hee, de links werken niet ;) :roll:
 • Volgens mij is een website meer dan een gifje :-?

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.