Vraag & Antwoord

Webdesign (HTML, CSS, Flash)

.tk pagina 'verversen'

4 antwoorden
  • Ik heb een .tk adres alleen ik vind het heel vervelend dat mensen niet die pagina fatsoenlijk kunnen bookmarken aangezien ze dan de .tk krijgen. Daarvoor wilde ik met [code:1:98039e5b9e]<?php header("Location: http://www.safihre.com/"); ?>[/code:1:98039e5b9e] doen, maar zo makkelijk gaat dat dus niet. In de adres balk blijft gewoon het .tk adres staan. Heeft iemand ideen hoe ik de complete pagina kan 'verversen'? Nu ververt hij alleen het frame. (wat een .tk adres is, een webpagina met 1 frame met daarin jou site)
  • [quote:a2f0f293f5="Safihre"] <knip> Heeft iemand ideen hoe ik de complete pagina kan 'verversen'? Nu ververt hij alleen het frame. (wat een .tk adres is, een webpagina met 1 frame met daarin jou site)[/quote:a2f0f293f5] Je kan hiervoor niet de functie header('Location: etc')) gebruiken. Deze laadt de lokatie op de plaats waar hij wordt aangeroepen. In jouw geval dus in het frame. Je zou het kunnen proberen met javascript (top.location.href=). Of kan dat niet bij tk-domeinen?
  • Je kunt die .tk laten forwarden naar je huidige url? Dan blijft die .tk niet staan en kunnen de bezoekers de .com bookmarken.
  • [quote:ef4427f260="boelieboelie"]Je kunt die .tk laten forwarden naar je huidige url? Dan blijft die .tk niet staan en kunnen de bezoekers de .com bookmarken.[/quote:ef4427f260]Nee, .tk zet je site in een frame. Volgens mij is er maar een manier, en dat is mbv JS een nieuw venster openen met je site erin.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.