Vraag & Antwoord

Webdesign (HTML, CSS, Flash)

Een groot Sitecheck forum?

5 antwoorden
  • Zou het niet verrekte handig zijn, aangezien er ineens zo veel sitechecks komen , dat we gewoon 1 groot topic ervoor maken ? Ali [color=#3333FF:4172a7447a]polletje toegevoegd, t.[/color:4172a7447a]
  • Je bedoelt een apart forum denk ik. Alles in 1 topic is niet zo slim, alle tips gaan dan door elkaar heen lopen... Ik vind het niet zo erg dat alles in Webdesign gezet wordt. Het zijn er niet zoveel dat webdesign nu echt overspoelt wordt op dit moment....
  • Idd, is wel goed zo. Bovendien staat dit draadje in het verkeerde forum, moet eik in [url=http://forum.computertotaal.nl/phpBB/viewforum.php?f=20]Feedback[/url].
  • [quote:1af347f42f="Ripper_alexander"]Zou het niet verrekte handig zijn, aangezien er ineens zo veel sitechecks komen , dat we gewoon 1 groot topic ervoor maken ? Ali[/quote:1af347f42f] Hoe weet je dat op welke site je reageert? nee dus :)
  • Zoveel sitechecks zijn er gemiddeld nu ook weer niet, alleen komen er soms in korte tijd een paar checks tegelijk. ik vind het zo ook prima.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.